På kvällen ..

I stan så gick jag och syrran på ett möte i skanstull och sedan åkte vi till centralen och shoppade lite. Jag shoppade hårfärg, lite hårprodukter, hudkräm och lite presenter till min pojkvän som snart fyller år. :) Sedan åkte jag och syrran hem. Vi var helt slut i fötterna, eller iaf jag. Nu på kvällen så har jag färgat håret på mamma och min syster och snart ska jag träna lite på mitt prov tror jag.. har fan ingen ork för det.. Aja, hinner inte skriva här mer idag. Hörs imorgon igen!

XoXo


Hemma

Nu är jag hemma från skolan, och snart är jag på väg igen. Ska åka till stan med min syrra. Vi har ett möte där. Sedan så ska jag nog dra med min syrra till centralen så att jag kan shoppa lite :) .. Troligen blir det nog också lite mat på det! Får se hur vi gör. Hinner inte skriva så mycket, skriver igen när jag kommer hem.

Ha en bra dag!

XoXo


Måndags mys

Idag efter skolan så åkte jag och Emeli hem till mig. Vi åt lite hemma hos mig, jag gick ut med hunden och sen åkte vi till Emeli. Jag och Emeli bestämde oss för att äta lite på restaurang för att det var längesen vi gjorde nåt tillsammans så vi gick in på en restaurang här i huddinge. Det var verkligen skit god mat, jag beställde friterade kycklingbitar med ris och Emeli beställde kyckling med currysås. Jag var verkligen nöjd, det var så gott!

Nu har vi bara tagit det lugnt hos Emeli och jag ska hoppa in i duschen snart. Måste även plugga lite till mitt prov om jag hinner eller orkar.. Haha har inte riktigt någon lust att plugga till ett prov. Får kanske ta igen det imorgon, jag lär mig ändå så fort när det gäller prov. Imorgon ska jag åka tidigare från skolan, ska på ett möte hos ett försäkringsbolag med min syster. Får se hur det går. Ska även stanna i stan sedan och shoppa lite. När man ändå är där så kan man väl passa på.
Hörs imorgon igen! Godnatt!

XoXo


Skolan igen

Nu är jag i skolan. Har lunch rast och ska sitta här vid datorn en stund.. Min lektion börjar inte förrän halv två. Så det är en ganska lång lunch. Men men, jag får väl sitta här och tråka och inte göra nånting. Haha aja, nu ska jag hålla dom andra lite sällskap. Hörs sen!

P.s. Emeli hälsar :)

XoXo


Farsta

Kom hem från farsta nyss. Det var kul att göra nånting på en söndag. Orkade verkligen inte bara sitta hemma och inte göra nånting. Nu så ska jag kolla på tv för att snart börjar One Three hill, sen gossip girl och senare sanningens ögonblick. Haha så det blir nog en tv-kväll. Ska även plugga lite till mitt prov som jag har på onsdag.. Suck..

XoXo


Tråkigt väder

Jag vaknade ganska sent idag, så skönt. Man är härligt utvilad idag. Nyss så åkte pojkvännen hem och jag ska börja göra mig iordning. Ska åka och sola med syrran. Man börjar ju känna sig lite blek igen.. Åhh kan sommaren bara komma nångång? Orkar verkligen inte med det här trista vädret hela tiden.. Man blir ju så less på det..

XoXo


Äntligen fredag!

Idaag är det äntligen fredag. Sköönt! Det är faktist det enda man längtar till på veckorna. Helger är verkligen nånting som behövs för att man ska få nya krafter. Aja tänkte lägga upp lite bilder nu när jag äntligen sitter på den andra datan som har alla bilder. Det är lite bilder från när jag var hos Emeli en helg med min lilla hund. Så titta och njut! haha, kanske inte så många men bättre än inget!

Aja åter till dagen, var i skolan, hade två lektioner och det var fsf och natur. Hade prov i fsf och det hade jag ingen aning om faktist, kom till provet och var helt oförberedd. Skit jobbigt, man vill ju liksom inte få ett ig i onödan men det gick bra iaf. Tycker jag iaf. När jag kom hem så gick jag till min syrras jobb och väntade på att hon hade slutat och sen gick vi äntligen och hämtade ut våra paket som vi så länge har längtat efter. Ena paketet innehöll bikinis till oss och den andra en mobil som min syrra hade köpt. Den var verkligen skit fin, sån där typisk tjejmobil. Man får väl hoppas att den är bra på insidan också. Haha. Resten av kvällen så lagade vi tacos och så har vi kollat på let´s dance. Det var verkligen en värdig vinnare som vann! As bra ju!

Nu så ska jag ta och gå ut med hunden snart och sen så ska jag och min syrra kolla på en film. Sedan så däckar vi nog.. Eller jag iaf.. Är helt slut.. Vill bara sova och vakna sent.. Sköönt. Kan inte bli bättre!

Hörs imorgon igen!

XoXo

Bebiisen fick en ny vän hos Emeli :)

Hans nya vän ! Haha

Emeli lagar mat :) Duktig tjej! haha

Middags mys :)

Maten var såå goood

Sötnosen ska sova med sin nya vän .. Haha så söt! :)


Onsdag

Idag är det onsdag och det är verkligen en seg onsdag.. Hade bara två lektioner idag, så skoldagen gick fort idag. När jag kom hem så storstädade jag, as jobbigt men så jävla skönt när det är färdigt och fint. Ska även hjälpa min mamma och laga mat snart. Jag är hungrig som fan.. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på.. Får se vad man orkar göra idag.. Ska iaf gå ut och jogga med min syster ikväll.. Haha får se hur det går då. Det blir så kallt på kvällen, och då vill man inte.. Det är skönare att jogga när det är lite varmare.

Skriver sen!

XoXo


Tråkiig dag..

Idag är det en riktig tråkig dag... Usch säger jag bara. Jag gick upp klockan tre idag.. hihi.. det var så skönt att sova. Fast det var ju inte så konstigt. Jag kom hem så sent igår. Men idag så ska jag bara ta det lugnt med syrran. Vi ska väl bara titta på tv eller film. Det finns ju inte så mycket annat att göra. Men jag måste söka jobb också men det finns ju inga. Någon som vet några bra hemsidor på lediga jobb?

XoXo


Hemma!

Nu har jag kommit hem. Jag och syrran åkte hem från min syrras kompis typ vid fyra, när vi kom hem gick vi ut med hundarna, och sen åkte vi och käka i vega baren. Så jävla gott det är med fylle-mat! Nu är jag hemma igen och nu ska jag gå och lägga mig. Klockan e ju snart sex och jag är uppe. Undra hur länge jag kommer sova imorgon, och jag som måste gå och lägga mig ganska tidigt eftersom det är skola på måndag.. Aja skriver imorgon igen!
Godnatt!

XoXo


Vårkänsla

Idag känns det verkligen som vår. Vilket skönt väder det är idag!. Gud vad jag längtar till sommaren, så att man slipper jackor och allt.. sköönt.. och såklart blir det ju sommarlov också!

Idag så gick jag upp halv två.. Hihi det är så skönt att sova ut.. Idag ska jag även på tjejmiddag hos min syrras kompis. Så det kommer nog bli skit kul. Jag och syrran ska väl åka härifrån vid sjutiden. Får se när vi kommer hem. Men skriver imorgon! Måste börja göra mig iordning snart. Ha en bra lördag!

XoXo


Fredag igen

Hela den här veckan så har jag haft SANT vecka (sex, alkohol, narkotika, tobak) i skolan och det har verkligen varit jättekul. Speciellt när man gör nåt annat än bara pluggar. Den här veckan har gått så fort för att det har varit kul och för att dagarna har varit korta. Så nu är det fredag igen! SKÖNT,  men på måndag är det skola igen.. Hmm aja, så långt ska man kanske inte tänka. Den här veckan så har jag heller inte orkat skriva så mycket i bloggen, Sorry, men det är skönt att bara ta det lugnt och inte behöva tänka på något annat. Men nu så uppdaterar jag igen :)

I helgen så har jag faktist inte planerat så mycket, ska va med min syster idag iaf. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men ska möta henne i centrum senare idag. Får se vad vi köper.. Tänker ni på samma sak som jag? haha gooodiis! Mums! Sen så ska vi nog åka och sola tror jag. Imorgon så ska jag kanske träffa Emeli en stund, det ska bli kul. Sen vet jag inte hur helgen kommer se ut. Det får man se. Hörs igen senare!

XoXo

Sötnosen i somras :)


Hemma

Idag har jag varit i skolan och jag började klockan halv tio idag. Sköönt men sådan otur som man kan ha ibland så försov jag mig men jag hann iaf till bussen. I skolan har jag SANT vecka (sex, alkohol, narkotika och tobak) och det är kul för att då slipper man en hel vecka skola. Nu sitter man och lyssnar på teater och olika föreläsningar om allt möjligt. Roligt värre! Sköna tider har jag också, halv tio till halv två varje dag, förutom imorgon, då börjar jag halv nio istället.

När jag kom hem från skolan så kollade jag och min syrra på den här nya filmen, slumdog millionaire. Den var faktist bra, men kan vara lite långdragen ibland. Men nu har vi tagit en paus från filmen för att vi vart så trötta. Men vi tittar klart på filmen nån annan gång. Haha så typiskt för oss att alltid se halva filmen och inte hela.

Skriver imorgon igen!

XoXo


Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Jag vet, lite sent men har vart hemma en timme ungefär. Är helt slut. Jag och syrran ska lägga oss i sängen senare och kolla på en film som min syrra sa var jättebra. Får se om den verkligen är bra. Haha. Kan tyvärr inte lägga ut några bilder nu för att jag sitter på min syrras bärbara data och bilderna finns tyvärr inte på den här, men jag får lägga ut dom senare.

Jag kom att tänka på en sak. Jag var tvungen att skriva det här. Asså jag undrar hur vissa tänker i ett förhållande. Hur ska man vara i ett förhållande för att det ska fungera bra? Ska det vara jämställt eller ska den ena partern styra? Det jag tycker är såklart att det ska vara jämställt. Jag tycker att båda ska bestämma och inte bara den ena. Varför blir det så att den ena bara bestämmer och inte den andra? Är den andra partnern rädd och inte vågar visa gränser eller är han/hon bara blind för kärleken? Det är verkligen en stor fråga för mig. Jag undrar varför t ex: den ena partnern visar att hon/han inte bestämmer och han/hon får höra det av sina närmsta, att så kan din partner inte göra. Men varför lyssnar man inte på sina närmsta? okej, dom närmsta kanske inte alltid har rätt men om man verkligen har rätt, varför lyssnar man inte då? Förstår verkligen inte det. Är man rädd för att bli ensam eller vad är det? Vill man bara inte inse det själv eller vill man bara strunta i det och bara leva vidare? Jag som person skulle aldrig tillåta att någon person bestämmer över mig i ett förhållande. Jag vill att det ska vara jämställt i ett förhållande och jag vill att man berättar allt och visar att båda kan bestämma. Jag själv skulle börja tänka efter om någon/några sa till mig varje dag att så kan det inte vara i ett förhållande. Man ska iaf försöka inse ifall det är något som inte stämmer i ett förhållande.Jag förstår att det kan vara jobbigt om man är i en situation men jag vill bara att man tänker efter. Vill man leva så, så får man gärna göra det men kommer man bli lycklig av det i längden? Så tycker jag iaf. Hur tycker ni? Tycker ni att ena partnern ska bestämma o.s.v eller ska båda bestämma? Hur får man ett förhållande att fungera bra så att båda trivs? Jag var tvungen att skriva det här för att man hör så mycket om det, så man börjar tänka efter lite hur det egentligen ligger till.

XoXo


Skolan

Jag sitter i skolan och har kommunikation som lektion..As tråkigt.. Finns inte mycket att göra på den här lektionen. Jag och min grupp håller på och göra färdigt ett arbete som är gammalt. Det är verkligen ett skit tråkigt arbete också.. Suck.
Lektionerna som jag har kvar är fritid och bild. Så vet inte när jag slutar riktigt. Får se när det blir.
Idag när jag kommer hem ska jag även lägga in lite bilder från helgen hos Emeli. Får se om det ens vart några bra bilder. Ska även åka hem och bara ta det lugnt. Äntligen är det inga läxor att göra. Nu kan jag bara gå hem och njuta. Haha. Skriver senare när jag kommer hem från skolan. Ha en bra dag!

XoXo


Städat

Idag så gick jag och Emeli upp vid tolv. Jag vaknade av att Emeli och lillhunden höll på och leka.. Haha as jobbigt.. ville bara sova vidare.. men nej, när man väl har vaknat så väcker hunden och vill gå ut. Så det var bara att glömma alla underbara drömmar och glömma det varma täcket.

När vi hade ätit frukost så hjälpte jag Emeli att städa. Jag har dammsugit och Emeli har tvättat golven och dammat av.. Nu är vi klara och jag ska sitta här vid dattorn en stund och sedan ska jag nog hoppa in i duschen. Hörs sen.

XoXo


Nattugglor

Jag sitter hemma hos Emeli och lyssnar på ett litet troll som sitter bredvid mig (emeli). Hon sjunger någon gammal låt från 40-talet. haha .. Mardrömmar på g.. Idag har vi faktist fått in en låt i hjärnan som vägrar försvinna.. Och det är den här låten "snälla, snälla med caroline af ugglas" som har fastnat.. ohhh det är så jobbigt.. Mardrömmar av det också.. SUCK.. Den är ju inte bra heller, då blir det ännu jobbigare..

Aja åter till natten.. Jag och Emeli är riktiga nattugglor ibland. Nu ska vi fortsätta titta på the unborn som vi fortfarande inte har tittat klart på. Vi måste veta vad som händer på slutet. HAHA fattar ingenting av filmen.. Den är helt komplicerad. Men skriver imorgon när jag har vaknat.

GODNATT!

XoXo


Fredags mys

Jag kom hem till Emeli typ vid sex tiden. Vi hoppade av i huddinge centrum och handlade lite gott tills ikväll. Vi har även ätit kött och potatis grej. Det var verkligen as gott. Nu håller vi på och väljer lite filmer som vi ska titta på lite senare ikväll. Några förslag på någon bra film?

Nu ska jag titta på lets dance och äta lite gott. Undra vem som åker ut den här gången..Lägger även in bilder när jag kommer hem på söndag igen.

XoXo


Spendera helgen hos Emeli

Idag så hade jag skola, började klockan halv tio och slutade två. As sköönt på en fredag.. Jag ska spendera min helg hos Emeli faktist. Ska även ta med min hund dit så att han också får lite äventyr. haha .. Jag och Emeli ska titta klart på filmerna som vi har avslutat.. Det är twilight och The unborn. Får se hur dom avslutas.. Vi ska även plugga lite på svenskan och sen ska vi nog bara laga good mat och bara njuta. Det blir kul att ta med lillhunden till Emeli också. Får se hur glad han blir när vi ska åka och när vi kommer hem till Emeli.

Idag när vi kommer hem till Emeli, så ska vi laga kött med nån potatis grej (kommer ej ihåg vad de hette) och sen ska vi nog köpa något gott och ha en allmänt mysig tjejkväll! Trevligt va?

Men skriver sen när jag har kommit hem till Emeli.

XoXo


Hundspa!

Nyss så hade jag och syrran ett hundspa för våra hundar. Hundarna duschades, lilla hunden klipptes och så klippte vi deras naglar. Haha klippa naglar är ju nånting som INTE uppskattas av våra hundar iaf, speciellt inte den lilla hunden. Haha det är så roligt att se när han blir arg för ingenting, men det gick bra ändå. Det måste ju göras liksom.

Nu ska jag gå ut med hunden och sen ska jag nog åka till pojkvännen. Skriver imorgon när jag kommer hem efter skolan.

XoXo


Sötnosen är ren och fin!

Hector duschar :)


Snart är det skola..

Jag har precis ätit frukost, ska till skolan snart. Idag är det utvecklingssamtal i skolan. Det är därför man är ledig tills man har sitt samtal. Jag har mitt samtal klockan 13.20. As skönt att ha det så sent för att då får man vila . Fast det är ganska onödigt att ha det i tjugo minuter bara och sen får man åka hem igen.. men vad ska man göra? Man måste ju få höra hur man ligger till i alla ämnen... Hoppas bara att det är positiva utvärderingar.

Resten av dagen har jag även tvättat min hund och klippt honom.. Han blev så sööt efteråt. Nu så ska jag gå ut med honom snart, sen ska jag åka. När jag kommer hem igen så ska jag storstäda. Det behövs verkligen. Sedan ska jag möta min syster i centrum så att vi äntligen kan hämta ut ett paket som innehåller våra bikinis. Sen får jag se vad jag ska göra.. Skriver sen!

XoXo


Hemma

Jag kom hem för ett tag sen, hade en lektion idag.. Jag var ute med hunden nyss också. Gud va mycket snö det är ute i skogen. As kul tyckte hunden iaf.
Nu ska jag bara ta det lugnt. Får se vad man ska hitta på. Skriver sen!

XoXo


På väg till skolan

Nu är jag klar att åka till skolan. Jag börjar klockan tolv. Så det var skönt med lite sovmorgon. Speciellt om man går och lägger sig sent..  Jag har bara en lektion och det är kommunikation. Får se vad man ska göra på den lektionen.

Igår så tittade jag och Emeli på en film som heter The unborn och den var faktist bra men lite komplicerad. Fast den var inte läskig. Eller jag tycker inte det iaf. Vi ska fortsätta titta på den i helgen för att vi kollade bara på halva igår.

Skriver senare!

XoXo


Hos emeli igen

Jag var i skolan idag, jag kom till skolan vid halv elva ungefär. Det var en sån där slapp dag i skolan idag. Resten av veckan blir samma sak. As sköönt. Ännu fortare till helgen. I helgen ska jag även kanske sova hos Emeli, beror på hur vi har bestämt. Vet inte riktigt hur vi gör men vi får se.. Det skulle vara kul iaf.

Senare ska jag och Emeli fortsätta kolla på twilight filmen som vi började titta på igår. Vi ska äta mackor och dricka varm oboy till . Mysigt värre!

XoXo


Hos Emeli

Heej!

Efter skolan åkte jag och Emeli hem till mig för att jag skulle åka hem och packa kläder som jag skulle ha med mig till Emeli. När vi kom hem till Emeli så började vi laga mat, vet ni vad vi lagade? Jo, french hot dog! Haha det är så himla gott och det går fort.

Resten av kvällen har vi faktist spenderat framför datorn. Följde med Emeli och tvätta och sen har vi bara tagit det lugnt. Senare ska vi kolla på film och äta dip med grönsaker. Mumsigt värre!.

XoXo


I skolan..

Hej!

Sitter i skolan och arbetar med ett arbete som ska vara klart på fredag tror jag. Idag kom min vän Emeli till skolan också. Det var jättekul för att Emeli har varit borta ett tag och nu kom hon äntligen tillbaka. Har verkligen saknat henne! Ska även spendera en dag med henne idag eller imorgon. Får se vad vi planerar idag. Jag fick också reda på att svenskan imorgon är inställd, så vi ska jobba hemma idag så att vi får en sovmorgon. Det var verkligen skönt att få veta. Det blir faktist en skönare vecka, imorgon börjar jag lite senare, på onsdag börjar jag sent då också, på torsdag har vi utvecklingssamtal bara med läraren och på fredag börjar jag sent.. Så man kan lugnt säga att helgen kommer fortare än vanligt. Sköönt, helger är det bästa som finns!.

Jag och min syster ska även ha en hundspa-kväll snart. Vi planerade det igår faktist. Vi ska tvätta hundarna, klippa deras naglar o.s.v. Lite lyx måste dom också ha i livet ibland.  Tar även lite bilder på det då. Men nu ska jag fortsätta med att arbeta på mitt arbete. Kan ju inte sitta här hela dagen och inte göra någonting. Måste göra någon nytta idag i skolan. Hörs sen!

XoXo


Tacos!

Heej!

Idag så var jag i skolan, började halv tio. Hade fsf och natur. Slutade klockan två. As skönt att sluta tidigt på en fredag. När jag åkte hem , så mötte jag min syster vid hennes jobb och vi gick ner till centrum för att handla mat till helgen. Så idag blev det tacos.. Mmm. har typ dreglat efter det hela veckan så jag fick som jag ville men det roliga är att nu när vi kom hem så märkte vi att vi hade glömt lite grejer till tacosen, så vi får väl gå ner igen.. Sån otur hade vi idag.Haha det är nästan skrattretande. Man kommer hem och hoppas att nu får man äntligen sätta sig ner och vila.. Men neej, där försvann den vilopausen. Haha aja.. får se hur vi gör.. Men sen så vet jag inte vad vi ska göra. Ska väl bara ta det lugnt antar jag. Har ingenting planerat iaf.. Men nu ska jag springa och hoppa på min syrra så att hon vaknar till liv. Haha!

XoXo


Trött ...

Hello!

Idag hade jag samhälle, engelska, fritidskunskap och natur. Så nja, det var ganska tråkiga lektioner. Hade även prov i samhälle. Jag får hoppas att det gick bra.

Jag kom hem för ett tag sen, ska sitta här vid datan en stund och sedan ska jag nog lägga mig i ett varmt bad.. Sköönt!

XoXo


Onsdag!

Heeejsan!

Jag började klockan tio idag. Det var skönt med lite sovmorgon.. Hade två lektioner idag och det var fsf och kommunikation. Det gick ganska fort innan dagen var slut och nu är jag hemma igen. Har precis vart ute med hunden och sen så ska jag nog börja städa lite. Måste bara vila lite. Haha måste verkligen storstäda idag. Det behövs verkligen.. Och sen måste jag plugga till provet i samhälle som jag har imorgon.. *puh* orkar verkligen inte plugga till nånting. Vill bara ta det lugnt.

XoXo


Måndag igen!

Heej!

Jag vaknade klockan halv ett ungefär, och jag låg kvar i sängen till ett. Haha så jäkla skönt. Hade ingen skola idag för att vi hade studiedag. Så sköönt. Så imorgon är det skola igen.. Igår så kom jag hem från kryssningen ungefär halv fem. Jag var jätte trött när jag kom hem. hade inte sovit mycket på kryssningen. haha men det var verkligen en rolig kryssning. Nånting man kommer minnas. Hahhaa..

Idag så ska jag bara ta d lugnt, ska åka och sola med min syster snart. Ska bara vänta tills hon kommer hem från jobbet. Sen så ska vi åka. Sen vet jag inte vad som händer. Kanske skriver sen eller så skriver jag imorgon.

XoXo


RSS 2.0