Godnatt

Ohh, måste sova egentligen men kan inte somna.. Har verkligen vänt på mitt dygn... Blää.. Hur ska jag någonsin kunna ändra tillbaka på det...?.. Jag får väl typ sova några timmar bara och sen kämpa mig upp tidigt.. Då kanske man kan garantera att man somnar på kvällen... Får typ göra så..

Idag så har jag bara målat köket, vi håller på och gör iordning här hemma.. Nångång måste man ju börja. Ska fortsätta att måla imorgon igen. Där har jag en anledning att gå upp en vettig tid iaf. Haha! Får se hur långt jag kommer med målningen imorgon. Annars får syrran hjälpa till också när hon har slutat jobbet. Annars har jag nog inga planer imorgon, vad jag vet iaf..

Nepp, nu ska jag ta och försöka sova..

Godnatt!

XoXo


Heej ..

Idag så har jag bara sovit ut.. Det var så himla skönt.. Jag drömde att jag var i egypten och det var en sån underbar dröm. Vill verkligen tillbaka dit. Jag ska tillbaka dit igen, det ska jag verkligen.

Måste även städa lite idag, om man inte ska göra det imorgon istället. Har verkligen ingen lust att göra det idag men klarar inte av när det är stökigt.. Får se om jag orkar eller inte..

Aja, nu ska jag väl gå ut med hunden snart.

XoXo


Nu är jag hemma igen

Nu är jag hemma igen från egypten, eller jag kom hem igår kväll men iaf. Jag vill tillbaka dit. Det var så underbart där. En vecka var för kort tid , om man ska vara borta så tycker jag två veckor är perfekt. Då hinner man göra lite mer. Det var verkligen en underbar resa. Det var en oförglömlig resa!

Idag så vaknade jag och syrran typ vid åtta för att mamma kom hem en stund innan hon skulle till jobbet. Vi gav henne lite presenter och sen berättade vi vad vi hade gjort och allt. Sen när mamma gick så somnade vi så jävla fort igen. Jag var helt slut. Nu så håller jag på att laga mat och sen så ska jag och syrran gå ner och köpa nåt gott tills ikväll och bara kolla på tv.

Men men, nu ska jag äta.!

XoXo


RSS 2.0