Hemma

Nu är jag hemma, eller har varit hemma ett tag nu iaf.. Var i skolan och sen åkte jag ju till farsta. Köpte en hårfärg och imorgon ska jag färga håret.. Är ju ändå ledig.. Woho!

Nu så har jag precis ätit mat och nu ska jag lägga mig i sängen och vila en stund.. Hörs imorgon igen!

XoXo


Ska åka till skolan ..

Nu så ska jag snart åka till skolan.. Var så himla trött imorse men det var bara att kliva upp ändå.. Är ändå ledig imorgon så det är sköönt. Skoldagen börjar med tråkiga svenska.. Blää.. och sen blir det idrott, FSF, data.. Så inga roliga lektioner. En vanlig tråk tisdag helt enkelt, men man får väl göra den rolig istället..

Efter skolan så åker jag bara hem, ut med hunden och sen åker jag till farsta med min syster. Så bloggar nog när vi kommer hem från farsta. Ha en bra dag och så får vi hoppas att det blir bra väder idag.

XoXo


Godnatt!

Nu så ska jag sova, GODNATT!

XoXo


Heej!

Nu tänkte jag skriva lite i bloggen igen.. Har bara tagit det lugnt i helgen, har faktist inte orkat skriva nånting här.. Men nu börjar jag igen..

I helgen så har det vart fint väder, woho! och idag med.. Det känns som att sommaren börjar närma sig lite.. Va sköönt! Längtar verkligen till sommaren, sommarlov, bada, grilla m.m. Det är så skönt med sommar. Det borde vara det året runt verkligen.

Idag så har jag varit i skolan, det var inte några roliga lektioner precis. Hela den här veckan blir skön för att imorgon slutar man tidigt för att en lektion är inställd, sen på onsdag har jag studiedag och då är man ledig och sen på torsdag så slutar man tidigt (typ två) och sen på fredag är man ledig igen! Woho, lite extra sovdagar får man. Det har man längtat till. Det är nog det bästa när man är ledig, man kanske vaknar tidigt och sen inser man att man är ledig och så kan man somna om igen. Så underbart! Hihi ..

Nu så ska jag bara ta det lugnt och sen tänkte jag laga lite mat. Börjar bli lite små hungrig faktist. Åt ingen frukost och det jag åt till lunch var mc donald´s och det håller ju inte så länge.. Så måste ta nånting att äta snart innan jag blir döhungrig..

XoXo


Hemma igen från skolan..

Haha ni kan inte gissa när jag gick och la mig igår? haha somnade fan efter tre nångång, och gick upp halv sju eller nåt sånt.. vet ni hur trött jag var eller? skit jobbigt.. haha låg alldeles själv mitt i natten medan Emeli redan låg och sov.. Hon ville inte träna till provet..Hon var alldeles för trött för det och somna. Jag fick träna på det alldeles själv, vilket inte alls var roligt, så jag tröttnade ganska fort och la undan alla läxböcker och började läsa en bok istället. Provet i natur är så stort.. Det är fyra kapitel som man ska lära sig och man vet inte heller vad som kommer komma på provet heller... skit jobbigt.. Men av allt det jag läste försvann lika fort som det kom in.. Det är inget intressant ämne iaf.. enligt mig.. slipper hellre..hihi..

Var i skolan även klockan kvart över åtta för att jag och Emeli skulle jobba lite på vårt arbete men tror ni att läraren kom klockan åtta? nepp, det gjorde hon inte.. Vi som hade stressat att gå till skolan för att hinna jobba lite och plus att vi inte hade sovit så länge.. ne det var så jäkla irriterande .. Nästa lektion började klockan nio och det var samhälle. Sen hade jag engelska, vilket också var prov.. Skit svårt var det också.. så typiskt när man inte har tränat på det.. men men, man får bara hoppas att det gick bra.

Nu så ska jag typ sitta lite vid datan och sen kanske städa lite.. Det känns som att det behövs.. Men jag är så jäkla trött..

XoXo


Hmm ..

Nu så kollar Emeli på greys anatomy och jag sitter framför datorn och tråkar.. Haha fattar inte hur man kan kolla på det? Det är ju fan as tråkigt program.. Haha skulle hellre gå och lägga mig faktist. Klippte även Emelis hår nyss och det blev fint som vanligt. Nu är hennes toppar lite fräscha igen. Ska även hoppa in i duschen ikväll. Sen MÅSTE jag plugga till provet... Åhhhh... orkar inte.. någon som vill hjälpa mig? hihi..

XoXo


Hos Emeli .

Är hos Emeli och jag är fan fem kilo tyngre känns det som. Vi lagade tacos och jag är proppmätt. Fast det var skiit gott.MUMS och senare ikväll blir det lite gott b.la godis och chips.. hahah en riktig gotte-dag. Var även i skolan idag och det var väl ganska roligt, men var bara trött som fan på morgonen.. Ska även sova hos Emeli idag och får se hur trött man är imorgon då.? hmm.. det undrar man.. HAHA.. Skriver senare!

XoXo


Snart är det läggdags ..

Snart är det läggdags för lilla mig.. Tänkte sitta en liten stund vid datan och sen tänkte jag gå ut med hunden.. Efter det blir det nog läggdags.. Måste läsa lite till provet.. Får läsa alla kapitel och imorgon får jag plugga lite mer. Hörs imorgon igen! Godnatt!

XoXo


Hemma!

Idag så var jag i skolan, jag kom till skolan ungefär halv elva och jag slutade klockan halv tre. Hade en engelska uppsats idag också men det gick bra trots allt. Eller jag hoppas iallafall det.. Nu så ska jag titta lite på tv och bara ta det lugnt.. Måste även plugga lite till mitt prov som jag ska ha på torsdag.. Måste verkligen plugga idag.. Suck..

XoXo


Söndag ...

Idag är det söndag, tråkiga söndag.. Vad kan man göra på en söndag? Jag gick upp vid tolv och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Ska kanske följa med min syrra till hennes kompis sen. Får se om jag orkar bara. Det känns som att jag måste plugga lite.. Men har verkligen ingen lust med det. Om jag inte pluggar idag så får jag väl göra det i veckan istället. Men nu ska jag gå, ska ut med hunden. Ha en bra dag!

XoXo


Tråkigt ..

Ligger i sängen och tar det lugnt.. E helt slut.. skriver senare om jag orkar. Ha en bra dag!

XoXo


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Åkte hem till Emeli efter skolan och när vi kom hem till Emeli så satt vi lite vid datan, åt lite lunch och sedan somnade jag på soffan.. Var helt slut. Fattar inte varför. Sen gick jag upp när Emeli sa att det var mat.. Mmm det var så gott med chicken bits och pommes när man var hungrig..

Nu så kom vi hem till mig.. Emeli sitter och tittar på greys anatomy.. Skit tråkigt jag vet haha och jag sitter här och har tråkigt.. Får väl kolla runt lite på nätet och sen kanske träna lite på provet som jag har imorgon på natur... *SUCK*.. Finns det nåt värre än läxor och prov?

XoXo


Skolan idaag ..

Sitter i skolan och har skit tråkigt.. Men som tur är att man har lilla Emeli som sällskap :).. Vi väntar på kommunikationen som ska börja klockan tio över tolv. Det är en lite onödig lektion men iallafall.. Nu ska jag hålla Emeli lite sällskap . Hörs sen! Ha en bra dag!


XoXo


Måndag ..

Nu är det sista dagen av påsklovet.. skit tråkigt ..Vill vara ledig mer! Ähh, snart är det sommarlov ändå. Gud va skönt det ska bli.

Idag har jag städat mitt rum. Hade så tråkigt att jag var tvungen att göra någonting, sen så städade jag och syrran våran balkong. Så nu är det rent och fint överallt! Nu så ska jag gå ut med hunden snart och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Hörs imorgon igen! Godnatt!

XoXo


Inte trött!

Jag är verkligen inte trött och klockan är snart två.. Haha så himla konstigt att man inte är trött. Vad kan man göra mitt i natten liksom? Finns ju verkligen ingenting att göra.

På kvällen så kom Malin förbi. Jag, syrran och Malin gick ut på en promenad. Vi var ute i några timmar. Skönt att snacka om allt och inget. Det är roligt att prata om gamla minnen. Haha gud va vi skratta! Sen så när jag och syrran kom hem igen så åt vi lite och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Får väl ta och kolla runt lite på nätet eller kanske kolla på en film? hmm.. får väl se vad man hittar på. GODNATT!

XoXo


Fint väder!

Woho! Vilket fint väder det är ute idag. As skönt ju!. Jag och syrran ska snart gå till centrum och handla mat. Hmm vad kan man äta idag? Det ska bli skönt att gå en promenad i det här vädret, man ska väl passa på nu när det är så fint ute. Idag gick jag upp klockan tolv ungefär, vaknade av att det var så varmt i rummet och att solen sken. Man blir ju verkligen på ett glatt humör när man ser solen lysa. Sedan gick jag och syrran ut med hundarna och sen åt vi frukost. Nu så ska jag göra mig lite iordning och sen ska jag gå ner till centrum.

XoXo


Långfredag

Idag är det långfredag och imorgon är det påskafton.. Nu får man kanske passa på att äta lite extra mycket godis nu när det ändå är påsk. Igår så gick jag och syrran och handlade godis, chips och läsk . Så himla gott! Jag kan verkligen aldrig få nog av godis. Fast jag var duktig idag också. Jag och syrran var ute och joggade idag. Vi är så duktiga! Vi ska jogga på söndag igen. Hoppas bara att det är fint väder då igen.. Annars får man inte så lust att jogga ifall det regnar eller nåt..

Idag har jag även ätit lite påskmat med familjen och sen har jag bara joggat och tagit det lugnt. Jag och syrran sitter i min säng och kollar runt på nätet.. Finns ju inte så mycket annat att göra.. Några förslag på vad man kan göra?

XoXo


Storstädning ..

Jag och min familj har storstädat idag.. Det är så himla skönt att storstäda för att det blir så himla fint efter. Det behövs städning ibland, eller nja ganska ofta, speciellt då när man har hundar hemma. Vi plockade även fram lite påsk grejjer (gardiner m.m.) och gjort det lite fint nu innan påsken. Det måste ju kännas att det är påsk snart..
Nepp, nu måste jag gå och hjälpa till. Hörs sen!

XoXo


Lov!

Gud va skönt det är med lov. Man går upp när man vill, man behöver inte ens tänka på att gå upp tidigt eller nånting.. Vad hade man gjort utan lov? Man hade verkligen varit helt utbränd..

Idag så vaknade jag av att solen sken. Woho! Jag kanske ska gå en långpromenad med hunden. Så att man slipper sitta inne i ett sånt här väder. Man måste ju passa på. Ska kanske vänta tills min syster kommer hem, hon kanske vill gå ut på en långpromenad med sin hund också och då kan vi gå ut tillsammans.

Resten av dagen så har jag inga planer. Man får väl helt enkelt se vad som händer idag. Ha en så bra dag idag!

XoXo


Söndag ..

Vilken tur att det är påsklov imorgon, så då slipper man gå upp tidigt imorgon.. Haha va sköönt. Imorgon så vet jag faktist inte vad jag ska göra.. Får se vad man hittar på. Man får hoppas att det blir bra väder imorgon så att man kan gå ut och sola lite. Man blir ju så mycket gladare av solen.

Igår så tog jag bara det lugnt med syrran och min vän Emeli.. Vi gjorde inte så mycket faktist. Vi njöt bara av dagen. Det var ju så fint väder på dagen så jag och syrran gick en lång promenad med hundarna. Idag så åkte jag och syrran och solade lite.. Det var skönt. Och snart så ska jag träffa Emeli. Får se vad vi hittar på. Kanske tittar på någon film eller så sitter vi bara och snackar om allt och inget... Haha..

XoXo


Lördag

Idag är det lördag.. Det är verkligen så härligt väder ute.. Vet inte vad man ska hitta på idag. Jag får väl se vad som händer idag.. Skriver senare!

XoXo


Vår väder !

Idag och igår har det verkligen känts som vår. Så jäkla skönt. Längtar bara till sommaren ännu mer. Hoppas bara att det inte kommer mer snö. Vill verkligen inte de. Vill att det ska vara såhär nu.

Idag så var jag i skolan, hade två lektioner FSF och kommunikation. Man gjorde väl inget speciellt på dom lektionerna, dom kändes nästan lite onödiga.. Hihi.. Efter det så åkte jag till farsta med Jovana, där köpte jag faktist mina skor som jag velat ha.

Idag har det även varit 1:a april. Haha har väl inte råkat ut för nåt april skämt ännu iaf, men några i våran klass lurade våran lärare iaf. Haha så jäkla kul. Hon gick på det också.. Man ska akta så att man inte blir lurad. HAHA. 

Senare på kvällen så ska jag och min syster åka och sola, sen så ska vi kanske hem till hennes kompis en stund. Får se hur vi gör.

XoXo


RSS 2.0