Kryssning!

Heej!

Idag är det kryssning som gäller! Haha gud va kul det kommer bli. Jag gick upp klockan tolv, var lite trött faktist. Var tvungen att ligga kvar till tolv. Orkade verkligen inte gå upp.. Hade även jätte ont i halsen också. Kunde inte ens svälja. Men nu är det lite bättre iaf. Drack lite te och det vart lite bättre. Nu så har jag ätit frukost och packat klart allt det sista som behövdes med. Nu väntar jag bara på att jag ska gå. Så har inte mycket tid på mig nu men jag skriver igen på söndag. Får se om det blir några bra bilder att lägga upp också.! Ha en bra lördag!

XoXo


Fredag!

Heej!

Idag gick jag upp klockan sex ungefär, var helt slut men gick upp ändå. Anledningen till att jag gick upp sådär tidigt var att jag skulle jobba. :) Det var kul att få jobba för att det är verkligen jättekul på dagis. Efter att jag hade jobbat klart så väntade jag på att min syrra skulle sluta och sen åkte vi hem, ut med hundarna och sen åkte vi till farsta och handlade lite småsaker. Haha och sen så åt vi såklart på burger king.

Nu så sitter jag här och skriver i min blogg. Har typ nästan packat klart allting jag ska ha med mig till kryssningen imorgon så att jag slipper hålla på med det imorgon. Mycket enklare att ha allting klart. Men nu så ska jag måla min naglar och lägga mig i sängen och kolla på tv. Måste ändå upp en ganska vettig tid imorgon så att jag hinner göra mig klar tills jag ska åka. Hörs imorgon eller på söndag igen!

XoXo


Stan!

Hejsan!

Idag gick jag upp klockan halv ett ungefär, gjorde mig iordning och sen åkte jag till stan och träffade min kompis Anna :). Hon köpte lite grejer till kryssningen och sen gick vi och fikade på ett kafe. Det var lite mysigt! Haha

Nu kom jag hem precis från stan och jag har värsta huvudvärken. Usch, måste typ lägga mig ner i sängen ett tag och vila. Mår typ illa av min huvudvärk.. Hörs imorgon!

XoXo


En seg dag!

Heej!

På morgonen gick jag upp klockan sex ungefär, pojkvännen skjutsade hem mig och när jag kom hem så gick jag ut med hunden och sen gick jag och la mig igen. Jag var så himla trött. Jag vaknade igen klockan tolv, gick ut med hunden och sen började jag göra mig lite ordning. Jag åt frukost och sen gick jag och mötte Emeli vid centrum. Jag tog ut lite pengar och sen åkte vi och sola. Det var skönt. Man känner sig liksom lite fräschare. Efter det så gick vi och köpte lite godis. Haha det var faktist as gott!

När vi kom hem till mig så tog vi bara det lugnt. Och det har vi faktist gjort hela dagen. Haha as sköönt att man är ledig. Nu kan man bara ta det lugnt och göra vad man vill utan att vara i skolan. :) Skit skönt!

Nu så sitter jag här framför datorn och väntar på att min pojkvän ska hämta mig. Sen så ska vi nog kolla på någon film eller nåt. Får se vad vi hittar på. Hörs imorgon!

XoXo


Söndag!

Heej!

Jag vaknade klockan tolv idag, var helt slut. Hade velat sova längre om inte min syrra kom in och sa att vi ska gå ut med hundarna nu. Så jag gick upp, ut med hunden och sen åt vi frukost. Var faktist as hungrig. Sen så har det faktist snöat hela dagen. Och det var ju inte lite snö precis utan as mycket. Haha det är man ju inte van vid. Men vad ska man göra.

Nu så ska jag och min syster åka och sola lite solarium. Det är lite skönt att göra det ibland så att man får lite färg på kinderna i det tråkiga och mörka vädret. Efter det så ska vi hälsa på min syrras kompis. Haha men skriver imorgon när jag kan!

XoXo


Fredag!

Heej!

Idag så har jag varit i skolan. Jag slutade klockan halv ett . :)  och sen fick vi sportlov! :D wohoo!

Nu är jag hemma med Emeli och vi ska börja fixa oss lite iordning för att vi ska förkröka med syrran och hennes kompis och sen ska vi på krogen. Så vi hörs sen!

XoXo


Hemma!

Heej!

Nyss kom jag hem från stan. Jag och Anna gick och letade efter lite party kläder till kryssningen som vi ska åka på nästa vecka. Vi ska nämligen åka kryssning för att Anna fyller år nästa vecka och då ska vi festa! Woho va kul! :D
Vi gick runt i hela stan (kändes det som) och vi hittade fan ingenting. Jag undrar vart alla festkläder har tagit vägen egentligen. De enda jag hittade var bara vardagskläder, inte sånt man går i när man ska festa. Då ska det ju vara lite extra fint, men nej det fanns det inte. Men när vi ska gå till tåget för att åka hem så säger Anna att vi skulle gå in i en annan affär, och där hittade vi en massa fina kläder. Jag hittade en jättefin klänning som jag ska ha på kryssningen. Efter allt slit så hittar man iallafall nånting. Tur det! :)

Aja, nu så ska jag ut med hunden och sen så ska jag försöka hitta på nånting att göra. Är lite rastlös. Haha Hörs imorgon!

XoXo


Skolan!

Heej!

Idag så började jag klockan tio, har fsf och kommunikation. Just nu har jag fsf. Så jag måste fortsätta och skriva min novell, så jag skriver när jag kommer hem igen. Hare bra!

XoXo


Tisdag!

Hej!

Idag så har jag varit i skolan, hade svenska, idrott, fsf, data och engelska. Så det var väl en ganska tråkig dag. Började klockan kvart över åtta och slutade kvart i tre. Haha. Sen åkte jag hem och la mig i sängen och vilade. Var så himla slut i kroppen. Så jag somnade när mamma skulle gå och laga mat. Sen blev jag väckt av mamma som sa att maten var klar men jag orkade verkligen inte gå och äta. Men nu är jag uppe iaf, ska sitta här vid datan en stund och sedan ska jag lägga mig i sängen igen. Och snart börjar sportlovet! Gud va skönt det ska bli med lite lov. Då får man sova hur länge som helst :D.

XoXo


Måndag!

Heej!

Idag så har jag börjat klockan kvart över åtta. Hade samhälle, svenska, kommunikation, fritidskunskap och bild. Slutade klockan fem. :/ så det var väldigt jobbigt för att min natt har inte varit den bästa kan jag ju säga. Gick väl och la mig efter elva nångång och jag ser bara tiden springa iväg och iväg. Haha klockan blev kvart i två, halv tre sen halv fyra och sen tittade jag för sista gången och då var klockan kvart i FEM. När jag väl ligger och halvsover så ringer min väckarklocka klockan sex. Åhh, jag ville bara sova vidare. Men jag var ändå pigg men samtidigt helt slut men jag gick upp iallafall. Jag har varit pigg hela dagen faktist, det är nu man börjar bli trött typ. Ska ta och lägga mig i ett varmt bad och läsa nyaste numret av cosmopolitan och bara koppla av. Så sköönt!

XoXo


Party!

Heej!

Jag kom hem klockan halv fem idag. Vi åkte från Emeli klockan halv fyra och nu är vi här. Vi lagade mat när vi kom hem, det blev hamburgare och pommes. Skit gott var det! :D Och nu har vi fixat oss klara för paaartyy! Haha kanske skriver sen när jag kommer hem från krogen. Får se hur pigg man är. Hörs!

XoXo

Jag och Emeli :)

Vi igen :D


Fredag!

Heej!

Idag så har jag vart hemma från skolan, var så jävla trött när jag vaknade att jag inte ens orkade gå upp. Haha as jobbigt men skitsamma. Det var skönt att sova ut idag iallafall. :)

När jag vaknade så gick jag och Emeli ut med hunden och sen åt vi frukost. Sen åkte vi till Emeli och packade lite grejjer som hon skulle ha med sig till mig. Och nu är vi fortfarande hemma hos henne. Vi ska bara ta det lugnt för att snart ska vi gå till bussen och åka hem till mig. Hemma hos mig ska vi laga middag och sen ska vi fixa oss iordning. Vi får se vad som händer!

XoXo 


Torsdag!

Heej!

Idag så har jag vart i skolan, hade samhälle, engelska, fritidskunskap och natur. Jag började klockan 09.10 och slutade klockan halv tre. Efter skolan så åkte jag till huddinge centrum med Emeli och Jeanette för att dom skulle handla lite grejjer och sen gick vi hem till Emeli. Vi var hos Emeli en liten stund, där drack jag pensionärs te. Haha jag kallar det för att Emeli tog fram små pensionärs koppar en gång och nu får det heta pensionärs te. HAHA och sedan åkte jag och Emeli hem till mig för att äta lite middag.

Nu så sitter vi hemma hos mig och tar det lugnt. Håller på och dammsuger litegrann. Kändes verkligen att det behövdes. Haha och nu ska jag fortsätta med det och sen så ska jag hålla Emeli och syrran sällskap. Hörs imorgon!

XoXo

Sötnosen gosar under täcket :)


Hemma!

Heej!

Äntligen hemma! Har vart borta en dag liksom och det känns som att jag har varit borta i en vecka. Haha helt sjukt vad man kan sakna alla i hemmet. :)

Idag så har jag vart i skolan, försov mig idag också. Kom typ 20 min försent. Var verkligen helt förstörd när jag vakna. Men sen så hade jag kommunikation och den var as tråkigt som vanligt. Lär ju mig inte ett skit. Haha aja hörs sen!

XoXo


Trött ...

Heej!

Idag så har jag bara tagit det lugnt. Var skit trött och var även förkyld. As jobbigt. Jag får bara hoppas på att det går över eftersom man har planer i helgen.. Sen så har jag och Emeli bara ätit frukost och sen gjort iordning oss. Vi ska gå och handla lite mat snart. Orkar inte göra nånting, är helt slut. Hörs sen.

XoXo 


Film mys!

Heej!

Idag på eftermiddagen så har jag bara vart hos Emeli. Jag har hjälpt Emeli att tvätta och sen har vi bara tagit det lugnt framför tv:n och datorn. Vi har kollat runt på youtube och vi har skrattat så mycket åt sjuka klipp. Haha :) det finns så sjuka grejer man hittar där. Aja åter till dagen. Resten av kvällen så har vi plockat upp lite grejer från lådor till hennes lägenhet som nu nästan är klar. Hon har bara sovrummet kvar. :)

Nu så ska vi kolla på en film som heter Amusement, som är en skräckfilm. Vi ska lägga oss bekväma, öppna godispåsar och bara njuta . Haha sen ska vi sova. Jag börjar dagen med svenska och då kan man verkligen INTE komma försent. Haha hörs imorgon! Godnatt!

XoXo


Hos Emeli!

Nu så har jag kommit hem till Emeli. Orkade inte åka hem utan jag åkte hem till Emeli istället så att vi kan umgås lite :). Jag ska hjälpa henne och tvätta och snart ska vi äta lite pizza. Haha det ska bli jättegott. Sedan ska vi väl hitta på nåt roligt att göra. Aja hörs sen!

XoXo


Skolaaaan!

Heej!

Idag har jag börjat klockan kvart över åtta. Hade samhälle, sv, kommunikation och fritidskunskap. Och nu väntar jag på att skapande ska börja. Den börjar om en kvart och slutar klockan fem. :/ Men tur att det är en rolig lektion och ingen tråkig. Skriver när jag kommer hem.

XoXo


Hello!

Heej!

Idag så har jag och min syster åkt till farsta. Vi köpte lite hundgodis, ben, nalle, halsband m.m. till hundarna så det uppskattades verkligen när vi kom hem. Syrran köpte även en svart hårfärg som jag nu har färgat på henne. Det vart jättefint! Det vart liksom inte helt svart utan det skiftade ändå lite brunt. Det var ett lyckat resultat. Sen så har vi även bakat en slags choklad tårta som även den vart jättegod. Haha vi måste verkligen sluta äta en massa skit.

Nu så ska jag och syrran städa lite, jag vet att det är lite sent på kvällen att göra det men vi har inget annat att göra. Vi är lite sugna på att fixa & trixa så vi får se vad vi hittar på för roligt. Hörs imorgon!

XoXo

Tårtan vart underbar !

Bus Hector :)

Sötnosen!

Hårfärgen som syrran köpte.


Lördag!

Heej!

Igår så orkade jag inte blogga för att jag var så himla trött. Jag var ledig från skolan igår för att jag hade tandläkare. Jag skulle bara ha haft två lektioner men tog ledigt för att det var onödigt att gå efter tandläkaren när det bara skulle vara en lektion kvar då. Usch, det var så läskigt att gå till tandläkaren. Jag har värsta skräcken för det, men min tandläkare är så snäll så det gick bra iallafall som tur var :) Jag skulle få en ny kallelse om ett år igen så det är skönt att man slipper det nu, så länge man inte får ont.

Sedan mötte jag min syrra i centrum och vi handlade lite mat. Det blev kycklingfilé med pommes och sås. Det var jättegott. :) Och sen köpte vi såklart lite godis och läsk. :p hehe. Efter det så tittade vi på en film som heter barnhemmet som min syrra inte hade sett ännu och den är bra. Fast ibland kunde jag inte hålla mig utan jag sa lite grejer som skulle hända. Haha jag vet men as jobbigt när man redan vet och den andra är helt inne i filmen. Haha men hon får skylla sig själv som säger att jag får säga. :D Sen så somnade vi efter två nångång. Vi var helt slut.

Idag så vaknade jag klockan kvart i nio av att syrrans hund ville gå ut. Så jag och syrran sprang ut med hundarna och sen gick vi och la oss igen. Sen efter två timmar igen så ville han ut igen.. så det vart inte någon sovdag här inte. as jobbigt men sånt får man ta när man har hund. 

Nu så har jag ätit frukost och ska börja göra iordning mig. Sedan så ska jag och syrran ut med hundarna och sen åka till farsta. Vi får se vad vi gör där. Hare så bra! Hörs sen!

XoXo 


Film

Heej!

Jag håller på och kollar på en film som heter Apocalypto och den är as bra än så länge. Den typ handlar om indianer och grejjer. Den är värd att se tycker jag. Är fan helt inne i filmen, var tvungen att pausa filmen för att syrran skulle hoppa in i duschen .. Sen övrigt idag så gick jag och mötte syrran i centrum efter att hon hade slutat. Jag var tvungen att hämta ut mitt paket som hade kommit. Jag hade beställt 2st tröjor och ett set med väskor. Grejerna var jättefina,verkligen!
Nu så ska jag bara vänta på syrran och sen ska vi fortsätta se filmen. Hörs imorgon!
Godnatt!

XoXo


Torsdag!

Heej!

Idag så började jag klockan 9.10. Hade samhälle och engelska. Sen fick jag sluta p.ga att ena läraren var sjuk och den andra läraren sa att vi skulle göra en uppgift hemma. Så jag slutade klockan halv tolv idag. Jätte skönt :)

När jag kom hem så gick jag ut med hunden och sen åt jag lite lunch. Nu så ska jag titta på någon film eller nåt, måste vila lite. Är as trött. Kanske blir det någon skräckfilm eller nåt? vi får se. Hörs sen!!

XoXo


Kort dag!

Heej!

Idag så började jag klockan 09.50, jag skulle ha FSF och kommunikation. Men när jag kom till skolan så fick jag reda på att kommunikationen skulle vi inte ha. Så jag fick sluta klockan 11.15. Haha en kort dag blev det idag alltså. Sköönt :D

Nu så ska jag väl ta nånting att äta sen vet jag inte.Jag får väl se vad jag hittar på.

XoXo


Ledig!

Heej!

Idag så har jag vart ledig från skolan, skit skönt, jag trodde jag skulle få sova ut men neej, då ska det komma jobbargubbar hit och titta på nånting. jaha, där försvann min lediga sovdag. Sen så har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan laga lite middag :). Bullarna som vi bakade igår vart skit goda. Vi lyckades faktist! :D

XoXo


Tråkigt..

Heej!

Jag var tvungen att skriva här i bloggen. Har inte så mycket annat för mig. Det är så tråkigt.. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Fast prison break börjar snart iallafall. Det är ju bra. Har något att titta på iallafall. Fast det tråkiga är att jag har missat några avsnitt så hoppas att jag fattar nånting i serien nu. Kanske är det någon som vill berätta vad som hänt ? :)

Men men får väl ta och titta på det nu. Det börjar väl om 10 min ungefär. Vi hörs!

XoXo


Måndag!

Heej!

Idag så har jag varit i skolan, har haft samhälle, SV, kommunikation och fritidskunskap. Började kvart över åtta och slutade typ halv tre. Så det var väl en helt okej dag förutom att man var skit trött när man vaknade. Fast det var bara att kämpa sig upp så att man inte somnade om. Haha :)

Efter skolan så åkte jag hem, storstädade och nu så ska jag baka bullar med min mamma. Jättegott det ska bli med lite kanelbullar. :D Det var längesen jag bakade det faktist. Undra hur det går. Sen så ska jag nog bara ta det lugnt. Orkar faktist inte göra så mycket.

XoXo


RSS 2.0