Fredag! Woho!

Idag så var jag i skolan, började klockan halv tio. Hade FSF och sen hade jag natur. Hade även prov på natur. Det gick bra iaf.

Efter de så åkte jag och Emeli hem till mig, vi gick ner till centrum med syrran för att handla mat. Hihi och nu ska vi äta.

Ha d bra!

XoXo


Torsdag

Idag så vaknade jag klockan kvart över sju och skulle egentligen ta bussen som gick 07.38 men jag hann inte.. Jag tog bussen som gick en timme senare.. Haha kan jag nånsin sluta försova mig.. Förstår inte varför jag gör det.. Jag stänger av min väckarklocka till och med i sömnen..

När jag kom till skolan så hade jag en lektion som var i en kvart ungefär (eftersom jag försov mig) och sedan hade jag FSF och sen kommunikation. En ganska kort dag alltså. Åkte hem på en gång och hela dagen efter skolan så har jag tränat på natur. Har prov på det imorgon.. När jag väl hade läst alla kapitel om och om igen så var jag tvungen att sova en timme. Det var så skönt. Så nu ska jag spendera hela min kväll på att försöka lära mig in allt.. Jag får bara hoppas att det går bra på provet imorgon..

XoXo


Måndag igen...

Nu är det måndag igen... blää en ny vecka igen.. Inte kul.. Men snart slutar ju skolan ändå.. Det är typ bara två veckor kvar.. Gud vad jag längtar till sommarlovet!

Idag så försov jag mig.. Vaknade vid tio och kom till skolan vid halv ett. Haha men kunde inte sova så bra i natt för att det var så varmt.. Men iaf när jag kom till skolan så hade jag bara en bild lekiton som bestod av vernissage.. Det kom lite folk som tittade på allt vi hade gjort under terminen.. så det var väl kul.

Efter skolan så åkte jag och min vän Emeli hem till mig en stund, jag skulle hem och hämta lite grejer och sen åkte vi hem till Emeli och nu är vi här.. Vi ska sätta oss ner och göra en samhälle läxa.. Skit tråkigt, men vi måste..

Nepp, nu måste jag börja med läxan!

XoXo


Hej!

Igår så var jag i skolan, hade samhälle,svenska,kommunikation och bild. Så man kan säga att det var en ganska lugn dag. Efter skolan så åkte jag och Emeli till farsta, jag handlade lite smink,tröja m.m. Det var så skönt att shoppa. Haha det är nog de bästa!.. Efter farsta så åkte jag hem, och gjorde lite läxor. Var tvungen att ta tag i de nångång.. Annars blir de ju så att man skjuter upp det hela tiden..

Idag så orkade jag inte gå... Jag var så himla trött.. Men imorgon, torsdag och fredag är man ju ledig från skolan.. As skönt fast eftersom jag går på bild så ska vi på museum imorgon klockan tio till elva ungefär.. Hellre de än va i skolan.. Men nu ska jag gå ut med hunden..

Ha en bra dag!

XoXo


ZZzzZZzz ...

Idag så gick jag upp klockan ett. Det var så skönt att sova ut. När jag hade vaknat så gick jag och syrran ut med hundarna och sen åt vi en god frukost.
Senare på dagen så gick vi ner till centrum och handlade lite gott tills ikväll eftersom vi skulle kolla på eurovision. De fanns många bra låtar som var bra men det var ingen bra som vann.. As dåligt .. Aja, man vet ju aldrig vem som vinner eurovision längre så man orkar knappt bry sig..

Nu så ska jag tvätta bort sminket, gå ut med hunden och sen lägga mig i sängen och sova.. E så jäkla trött... Godnatt!

XoXo


Städdags ..

Nu är de dags för städning.. De är de jag ska spendera ett tag nu iaf, sen blir de middag. Är så jäkla hungrig men städar medan jag väntar på maten..

Idag så var jag i skolan, de enda jag hade idag var redovisning.. Efter de fick vi sluta. As onödigt men man var tvungen. Idag så ska jag bara städa och ta de lugnt.. Har inte riktigt bestämt än vad jag ska göra idag.. men får se vad som händer under kvällen.. Nepp, nu är det städdags! Hörs senare!

XoXo


Snart ...

...blir det väl sovdags kanske.. Hmm, måste iaf tvätta bort sminket och sen gå ut med hunden och sen typ lägga mig i sängen och försöka sova.. Måste sova bra i natt, har typ försovit mig tre dagar i rad.. De är ju inte bra..Måste fan skärpa mig! Men de är så svårt när man är as trött på morgonen, och sen ringer väckarklockan, trycker på snooz knappen, somnar vidare och vaknar några timmar senare.. Man märker verkligen att de snart är sommarlov för kroppen orkar inte mer.. Nu är de dags för semester känns de som.. Haha. Längtar som fan till helgen, för att då får man sova ut. Så sköönt.. I helgen så ska jag och syrran ha myskväll på lördag.. Vi ska äta plankstek och köpa en massa gott saker för att jag tror de är eurovision på lördag.. Om de nu var på lördag.. Måste isåfall se de.. De måste man. Haha och resten av helgen består bara av sömn och slapp. Skönt att inte göra nånting. Aja, nu ska jag tvätta bort sminket!

Godnatt!

XoXo


Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan, eller har vart de ett tag.. Kom hem med Emeli och jag ska typ börja städa. De känns som att de behövs. Resten av dagen vet jag inte vad vi ska göra, skriver senare!

Ha en bra dag!

XoXo


Hemma ..

Jag sitter hemma och inte gör nånting.. jag är så himla trött.. De är nästan så att jag inte ens orkar hålla mina ögon öppna. *gäsp*

Skriver imorgon igen..

XoXo


I skolan

Just nu sitter jag i skolan, kom till skolan vid elva.. Haha jag och Emeli försov oss i morse.. Vi var så himla trötta.. Men vad ska man göra om man är skit trött på morgonen? Det är skönt med lite semester ibland.. Haha, det är man värd tycker jag. Just nu har jag projekt arbete och min grupp är typ klara.. Finns inte så mycket att göra.. Senare på dagen har vi data och sen engelska.. Blää... Nepp, nu ska jag ta rast! Hörs sen!

XoXo


Hos Emeli idag igen..

Började klockan kvart över åtta idag.. Var så himla trött när jag vaknade men kämpade mig upp.. Aja, åkte till skolan och jag har bara haft projekt arbetet idag. Det gick bra och sen på slutet av dagen hade vi bild.

Efter skolan åkte jag och Emeli hem till mig, jag skulle gå ut med hunden och sen skulle jag ta med mig lite kläder eftersom jag ska sova här. Nu så spelar vi lite tv-spel haha, och Emeli typ tvättar samtidigt och nu ska vi gå ner till tvättstugan..Resten av kvällen så ska vi typ bara spela och vi ska även poppa lite popcorn.. Nepp, nu fick Emeli bråttom ner till tvättstugan! Hörs sen!

XoXo


Sovdags..

Snart är det sovdags. Ska kolla lite på tv:n och sen ska jag försöka sova lite. Fast jag är typ inte så trött, förstår inte varför.. Vaknade ändå jätte tidigt idag.. Men får försöka sova ändå.. Orkar inte vara så trött imorgon bitti.. Skriver imorgon när jag kommer hem igen! Godnatt!


XoXo


Rastlös...

Nej! Nu orkar jag inte göra några mer läxor.. Nu får det räcka för idag.. De var för tråååkigt.. Nu kan jag ha ett gott samvete över att ha gjort lite läxor iaf.. Hihi..

Åhh, vad ska man göra? Är så jävla rastlös (ursäkta språket) men jag har så tråkigt.. Det finns verkligen ingenting att göra.. Jag orkar typ inte sitta vid datan, orkar inte kolla på tv, orkar ingenting.. Några roliga förslag på saker man kan göra idag?..

Imorgon börjar jag även klockan kvart över åtta.. Då måste man gå upp jätte tidigt imorgon.. Jag kommer vara sååå trött när jag vaknar imorgon..Fast det är skönt att vi inte har vanliga lektioner, utan vi har projekt arbete.. Då slipper man iaf vanliga lektioner.. Nånting positivt i de hela iaf...

XoXo


Paus ..

Har kollat lite igenom mina läxor och planerat lite vad jag ska göra.. Men var tvungen att ta en paus en stund innan jag tröttnar.. Tänkte gå ut med lillhunden på en promenad och sedan fortsätta .. Har verkligen ingen ork till läxor men måste iaf göra lite.. Annars skjuter man bara upp de hela tiden.. bläää..

XoXo


lunch time

Nu ska jag äta lite lunch, börjar bli lite små hungrig.. Filmen som jag såg igår (da vinci koden) var bra. Den var intressant, den ska man se en gång iaf. Den är värd att se tycker jag.

Idag så ska jag inte göra något speciellt tror jag, har inget planerat iaf.. Ska kanske göra lite läxor, om jag orkar.. Har ingen lust men de känns som att jag behöver.. Haha jobbigt värre.. Nepp, nu ska jag äta!

XoXo


film mys

Nu blir det film mys och filmen jag ska se med min syster är da vinci koden.. Har alltid velat se den men det har aldrig blivit av men nu så har jag tur att den kommer på tv:n idag. Den kommer på kanal 6 klockan nio.. så alltså om fem minuter ungefär.. Får se om den är så bra som alla säger..

En annan sak har hänt, en dröm har gått i upplevelse.. wohoo! men de får ni inte veta än.. hihiih.. Så jäkla bra att det äntligen hände.. Är så jäkla glad!..

XoXo


Tacos .

Idag blir det tacos. Mums.. det var längesen man åt . Jag och syrran ska till centrum sen och handla. Men inte just nu.. Ska sitta och ta det lugnt ett tag och sen måste jag göra mig iordning först. Skriver senare igen.

XoXo


Hej på er!

Idag så var jag i skolan, hade faktist nationella prov. Om jag säger såhär: DET GICK ÅT HELVETE!, jo för vet ni varför? För att det fanns två tider att komma, antingen HALV nio eller NIO. Man fick inte komma emellan. För att om man skulle komma halv nio så ville man ha extra tid om man säger så. Men det kom folk in ändå mitt i till klassrummet och läraren släpper in dom. Jag blir så suuuur. Man fick ju inte komma in sa dom flera dagar innan liksom.. Det stör faktist. Och det andra roliga är att det är några som sitter och skrattar, pratar, stör bara allmänt och mobilen ringer och läraren säger ju knappt nånting.. jag blir sååå suuur. Kommer få IG så stort på det här. Asså jag tycker det är så dåligt att det kan bli såhär, det påverkar inte bara dom. De påverkar alla i hela rummet..Fattar inte hur man tänker när man ska ha nationella. Pratar och fnissar man mitt i allt ? Förstår inte.. Snacka om idiotiskt. fy fan säger jag bara. Aja åter till dagen. Det var så jäkla skönt att skriva de där ..

Resten av dagen så hade vi en lektion efter som vi skulle arbeta våra arbeten på.. Så det var en ganska lung eftermiddag.. sköönt.. Efter skolan så åkte jag och Emeli till mig, jag ville åka hem en snabbis, ville självklart träffa alla mina djuuuur och självklart gå ut med söt hunden också! Saknar dom så mycket jämt när jag inte är hemma.. blää men imorgon ska jag sova hemma med dom. Efter att jag hade varit hemma så åkte jag och Emeli hem till Emeli och sen har vi bara tagit det lugnt.. Och de ska vi göra resten av kvällen också. Nu ska jag ut och röka lite, haha. Är riktigt röksugen faktist. Men vi hörs imorgon igen!

Godnatt!

XoXo

Nyvaken sötnos :)

Saknar min älskliing! Pussss på dig! <3


Idag ..

...så regnar de, Så jävla jobbigt.. Det är nog de värsta jag vet.. Haha man blir ju så blöt och sen börjar man frysa. Haha men nu är jag inne i värmen. Idag så var jag även i skolan och vi har startat ett projekt arbete, så vi har typ inga vanliga lektioner på två veckor.. Sköönt men ändå inte.. för att det är så mycket kring arbetet.. Jag hade även engelska nationella muntligt.. Det gick väl bra men var så jävla nervös.. Efter skolan så åkte jag hem, gick ut med hunden och sen träffade jag en kompis.. Och nu är jag hemma igen. Ska lägga mig i soffan och bara kolla på tv.. Börjar klockan nio imorgon så det blir liiite sovmorgon iaf.. Haha

Ha en bra dag!

XoXo


Är så himla slut...

Jag är såååå trött... Skulle kunna lägga mig i sängen och bara däcka... Får fan göra de snart.. Ska ut med hunden först och sådär.. Sen är det skola imorgon igen.. As jobbigt, men vad ska man göra.. Det är väl helg snart ändå..
Orkar inte skriva här, ska ta nåt att äta!

XoXo


Bilder .

Ajuste ..Haha här kommer två bilder som togs på valborg.. :D



Lilla jag :)

Jag och min älskade syster ! <3 :)

Haha aja, ha en bra kväll! ;p

XoXo


Lördag ..

Idag är det lördag, fast det känns som att det är söndag för att man har vart ledig så mycket.. As sköönt.. Jag har inte gjort något speciellt, har umgåts med min syster och min vän Emeli.. På valborg så drack jag lite med Emeli, vi åt mat hemma hos mig och sen drog vi på en fest. Det var riktigt kul.. Idag så dricker jag lite och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Får se.. Har inte riktigt orkat skriva här men fortsätter göra det imorgon igen. Ha en bra kväll!

XoXo


RSS 2.0