Tisdag idag .

Idag är det tisdag och det har varit en lång dag känns det som. Började nio och slutade fem. När man slutar ganska sent så känns det som att dagen är as lång. Men men, man ska inte klaga. Idag så har jag bara jobbat och sen när jag kom hem så åt jag middag. Efter det så satt jag med syrran och hennes två kompisar och snacka lite om allt möjligt. Det var väldigt trevligt. Sen på kvällen så gick jag, syrran och hennes kompis en långpromenad med hunden så att han fick bada lite . Det var väldigt uppskattat av hunden eftersom han älskaaaar att bada. Haha. Och jag kom hem för ett tag sen. Tänkte hoppa in i duschen snart och sen typ gå och lägga mig. Annars är jag så jävla trött imorgon och det är inte kul.

Nepp, nu ska jag duscha. Godnatt!

XoXo


I´m back ..

Hej på er allihopa. Nu är jag tillbaka igen. Har verkligen inte orkat skriva nånting på en vecka. Jag har jobbat min första vecka och jag är helt slut. Varje dag har jag skjutit upp att jag ska blogga. Men nu ska jag ta tag i det igen. Imorgon så ska jag jobba en hel vecka igen, sen är jag ledig i två veckor och sen ska jag jobba i två veckor igen. As sköönt, och sen ska jag ut och resa. Woho! Längtar verkligen till Egypten. Hoppas det blir en riktigt bra semester.

Men iaf, hela den här veckan så har jag inte gjort så mycket, har jobbat, umgåts med vänner och pojkvännen och sen bara tagit det lugnt. Man orkar verkligen inte göra nånting när man kommer hem. Man orkar typ bara äta och sen gå och lägga sig. Fast jag tror det är mycket för att man är ute i solen varje dag, man blir ju helt slut. Så generellt så har jag inte gjort nånting speciellt. Men i helgen som var så var jag och shoppade i fredags med syrran och hennes kompis. Har verkligen ingen aning om hur mycket man spenderade där. Jag köpte lite sommarkläder och så köpte jag en väska, lite saker till egypten. Vi åt även ute på en grekisk restaurang. Det var så jävla gott! Dit går jag igen, verkligen. Sen i lördags så åkte jag, syrran och hennes polare till stan för att vi skulle gå och vaccinera oss och sedan åkte vi och storhandlade mat.

Idag så har jag bara tagit det lugnt. Jag och syrran gick och la oss på våran tomt och solade lite. Det var så himla varmt. Man ska verkligen inte klaga. Man vet aldrig när det blir skit väder igen. Det är typ det enda jag har gjort. Men nu måste jag gå och lägga mig för att jag ska jobba imorgon.

Godnatt!

XoXo


Måndag igen...

...Men ingen skola! WOHO! Såå skönt att det inte är någon skola, nu har sommarlovet börjat. Det har inte ens gått en vecka sen jag sluta och det har vart så skönt. Har verkligen njutit och sovit.. Fast på måndag så ska jag börja jobba. Fast det är roligt att jobba på en förskola, så det kommer inte vara så jobbigt.. Så länge man trivs så är det kul att jobba. När jag har börjat jobba på måndag så ska jag jobba i två veckor, sedan har jag ledigt i två veckor och sen jobbar jag två veckor igen och sen åker jag utomlands! Gud vad jag längtar! Ska bli så skönt att komma bort.

Idag så har jag inte gjort så mycket, gick upp vid nio för att jag ville hinna träffa min mamma på morgonen innan hon skulle till jobbet, det var så himla längesen jag såg henne. Men hon skulle komma efter jobbet igen, så då hinner jag vara med henne lite mer iaf. Men nu ska jag gå ut med hunden så vi hörs lite senare!

Ha en bra dag!

XoXo


Lördag

Idag så gick jag upp klockan halv tolv ungefär. Var helt slut men jag vart väl ändå pigg när jag hade varit ute med hunden och sen när jag hade ätit frukost. Efter ett så kom syrrans kompis hit och målade ett rum, och det är typ det som vi har gjort hela dagen idag. V tog även lite paus och gjorde lite middag och efter middagen så fortsatte vi och måla igen. Vi vart väl klara för ungefär en halvtimme sen.. *puh* det var ganska jobbigt.. Nu ska jag vila lite, är helt slut..

XoXo


SOMMARLOV!

Nu har jag sommarlov!! Woho! Nu slipper man skolan ett tag iaf. As sköönt. Jag började klockan tio och slutade ungefär vid halv elva. Efter skolan så åkte jag och Emeli hem till mig. Emeli hjälpte mig att städa lite och snart ska vi gå ner och handla lite mat tills ikväll. Ha en bra dag!

XoXo


Sovdags

Nu är det dags för sovdags . Ska upp ganska tidigt imorgon, nämligen halv åtta. Men det är ju sista dagen imorgon! Härligt! Är väl bara en timme i skolan eller nåt, sen ska jag och Emeli komma hem till mig, vi ska sedan gå och handla mat. Vi ska grilla och ha det mysigt. Sen på kvällen så får vi se vad som händer.

Nepp, nu måste jag gå och lägga mig.. Klockan är ju snart ett..

Godnatt!

XoXo


Mina sovande sötnosar!

Haha hittade roliga bilder på mina sötnosar när dom sover/ska sova :) Hihi dom är så söta så!
Titta och njut!


Hector sover med nallen i munnen som vanligt :)

Djupare drömmar kan man nog inte få haha :D

Niksu tycker också om att sova!

Sötnosen kryper ner i sängen för att sova!

Visst är dom söta?

XoXo


Hemma

Wiiie, imorgon är det sommarlov!! Gud såå sköönt det ska bli! Börjar tio imorgon och slutar ungefär elva.. Efter det så ska jag och Emeli grilla hos mig och dricka. Haha gud så kul vi kommer få.

Idag var jag i skolan, hade Sv, idrott och FSF. Vi gjorde ingenting speciellt på dom lektionerna. Det kändes lite onödigt att ens komma idag.. Har även lite ont i ena örat, vet inte varför.. Hoppas det går över snart iaf..

Nu så ska jag och Emeli gå ner och handla lite mat tror jag. Får se vad vi köper.

XoXo


I skolan.

Sitter i skolan just nu och väntar på att bildlektionen ska börja.. Vi ska inte göra så mycket utan vi ska mest prata.. Hela den här dagen har varit så onödig känns det som, vi har typ bara pratat och sen tittat på film. Den tredje lektionen skulle vi inte ha heller, så därför har vi våran bild lektion mycket tidigare.. Aja, hörs när jag kommer hem igen!

XoXo


Nu är helgen slut ..

I helgen så har jag och syrran bara städat och slängt en massa skräp som bara har legat och degat i skåpen och i förråden. Det känns as skönt att ha blivit av med allt. Sen har vi även möblerat om min systers rum och så har vi gjort i ordning våran bokhylla. Vi tog bort en massa saker som inte passade in där, så nu är det jätte fint.. Jag längtar till efter sommaren för att då ska vi börja göra ordning en massa saker, vi ska måla om och köpa en massa nya möbler.. Gud vad jag längtar!

Nu så ska jag börja göra lite mat, börjar bli lite hungrig, sen så ska jag och syrran ut och jogga..

Hörs imorgon igen!

XoXo


Tråkigt väder

Gud så skönt det var att sova lite längre idag. Fast det var ju inte speciellt fint väder idag heller för den delen.. Jag vaknade först halv tio men ville sova lite till och så vaknade jag igen vid tio.. Sen låg jag kvar i sängen till halv elva och nu är jag helt klar. Ska nämligen åka till farsta med Emeli. Efter farsta så ska vi åka hem till mig och färga håret. Sen så vet jag inte vad vi hittar på..

Aja, nu måste jag börja gå. Emeli är snart här! Ha en bra dag!

XoXo


Ledig imorgon..!

Åhh imorgon är jag ledig i från skolan! Guuud så sköönt! Äntligen kan man sova ut, då slipper man iaf försova sig .. Hihi
Idag så började jag halv nio och de enda vi gjorde på första lektionen var att prata betyg med läraren.. så den lektionen var ganska seg.. Lektionen efter det, hade vi prov och sen fick vi typ sluta.. Man skulle bara stanna kvar tror jag om man hade rester men jag hade inga så jag fick gå hem.. Skönt va?..

Men jag stannade en liten stund i skolan med Emeli för att jag skulle bara lämna in några dataläxor så att jag har det gjort.. Sen åkte jag och Emeli hem till mig och det vi gjorde när vi kom hem till mig var att vi började städa. Tack för hjälpen gumman!..

Efter städningen så somnade vi båda två i min säng.. Vi var sååå sluuut. Det roliga var att vi vaknade varje halvtimme och Emeli säger att hon ska ta nästa buss, och nästa buss, och nästa buss.. Sådär höll vi på i två timmar.. Haha och varenda gång vi vakna så hade hon missat sin buss.. Haha så jäkla roligt... Typiskt oss.

Nu så ska jag bara sitta och ta det lugnt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

XoXo


Tisdag

Woho! imorgon är det en vecka kvar till skolavslutningen, gud vad jag längtar! Sen kan man sova och göra vad man vill därefter.. förutom när jag ska jobba då men iallafall.. Sköönt ska det bli!

Idag så började jag kvart över åtta men försov mig igen.. Haha orkar verkligen inte gå upp längre.. Är så himla trött på morgonen.. Jag märker verkligen på mig själv att det är dags för sommarlov.. När jag kom till skolan så hade jag FSF och där gjorde vi inte så mycket.. Jag skrev ut mitt arbete bara och sen gjorde jag klart mitt svenska uppsats. Så nu har jag väl inga rester kvar hoppas jag..

Efter FSF så hade jag egentligen data, men dataläraren var nånstans så vi hade inte data, så vi fick vänta på engelskan och där gjorde jag min bokrapport som skulle vara klar, så nu har jag gjort det också. Gud så duktig jag är! Är väldigt stolt över mig själv!

Efter skolan så åkte jag och Emeli hem till mig en stund, vi har bara tagit det lugnt... Inte gjort så mycket speciellt. Och det är typ det enda jag har gjort idag.. Ska även läsa på lite till provet imorgon fast det gör jag nog innan jag går och lägger mig.. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag gå ut med hunden.. Sen blir det läxövning..

Godnatt!

XoXo


Måndag!

Jag har verkligen inte haft tid eller ork att skriva här på bloggen. Men i helgen så har jag bara tagit det lugnt och bara njutit av de vackra vädret. Har legat och solat och så har jag grillat med syrran och hennes polare. Det var så gott och de var så härligt med så varmt väder. Var även ledig idag, och de enda jag har gjort är att jag har legat ute och solat. Sen när jag hade solat klart så gick jag in och plugga på mitt arbete och så nu är det klart. Gud så duktig jag är!

Nu på kvällen så kom även min vän Emeli hem till mig och hon ska sova över hos mig. Gud så busigt! och de jag och min syrra har gjort idag också är att vi har joggat. Vi har faktist gjort ett träningsschema för varje dag. Haha gud va vi är duktiga!

Nepp, nu så ska jag hoppa in i duschen!. Sen så ska jag sova så gott!

Godnatt!

XoXo


RSS 2.0