Gott nytt år!

Heej!

Idag så har jag gjort iordning all mat. Så nu är allt klart inför nyår. :) Nu så ska jag måla mina naglar och fixa håret litegrann. Så att man är lite färdig iallafall så att man slipper stressa så mycket . Jag och syster ska ut med hundarna snart på en lång promenad i skogen.

Senare på eftermiddagen så ska vi fixa oss helt klara så att vi kan börja med middagen innan Malin (syrrans kompis) kommer. Då kan man bara börja äta den goooooda maten :D *mums*

Sen ska vi förkröka och sen dra vidare. Men men Gott nytt år!! Hoppas att ni får en trevlig kväll :D

XoXo

P.s Bilder kommer imorgon :)


Helloo!

Heej!

Idag så har jag äntligen städat, det gick fort men det var ganska jobbigt. Nu så har jag handlat all mat till nyår också. Det blir såklart plankstek..GUUD vad jag längtar :D .. Det kommer bli så kul. :) Jaja men nu så ska jag och syrran kolla på en film som är en sann berättelse.

Hörs sen!!

XoXo


Städ dag!

Heej :)

Idag så gick jag upp klockan två. Jag vet att det är lite sent men jag gick och la mig ganska sent igår .:) så det är därför jag vaknade så sent. Men men idag så ska jag iallafall gå ner och handla mat till nyår och sedan ska jag storstäda. Skit jobbigt men vad gör man :p

Nu har jag inte tid längre. Hörs sen!

XoXo


Film dag!

Heejsan!

Igår så gjorde jag och min syster färdigt plankorna till planksteken, för att vi har ju köpt dom för att vi ska ha en liten tjejmiddag på nyår. Och dom skulle penslas och grillas i ugnen. Det gick väl bra men lite kladdigt med all olja. Sedan så tittade vi på lite filmer och gick och la oss sex på morgonen. Hahah det var längesen man gjorde det. :) 

Idag har jag bara tittat på en massa filmer b.l.a Saw V, the girl next door m.m. Dom var verkligen skiit bra. Man måste verkligen se dom. Kvällen fortsätter såklart med en massa andra filmer.. :) mysigt värre! Vi får se vad det blir för filmer. Såklart också med en massa godis och läsk till. haha ! :D

Hörs !

XoXo


Heej!

Heej!

Idag så har jag inte gjort något speciellt. Jag gick upp nångång efter 13.00. Man måste ju passa på att sova nu när det är lov. Sedan gick jag och lämnade tillbaka filmen som jag hyrde igår och sen gick jag och syrran till centrum för att handla mat. :) Och nu sitter jag här och väntar på maten :) haha.

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på nu. Jag kanske måste städa lite, hatar när det är stökigt..  jaja hörs senare då!

XoXo

Tog även en bild på hunden när jag gick upp. Han är så jävla sööt :D


Nyvaken sötnos :)


Syrrans hund

Hej bloggen!

Haha jag har så tråkigt. Var tvungen att leka lite med syrrans hund. Haha Jag gjorde lite tricks med honom. Här får man se en bild när han gör high five! Han är så duktig!! :D

Peace pitbull ( som syrran säger ) :D


Give me Five! :D

Haha aja godnatt igen då! :D

XoXo


Film mys!

Hej bloggen!

På kvällen så vart det film mys med familjen. Jag och syster gick och hyrde en film på statoil som heter The Abandoned och den filmen var väl sådär. Inget man skulle gå på bio precis eller nåt man skulle hyra igen. Men man får väl nöja sig med det man hyr helt enkelt. :p haha. Fast det bästa är ju allt godis och chips. :)

Nu så sitter jag i mitt rum och ska bara kolla runt på nätet. Det finns ju inte så mycket annat att göra.

Hörs senare. :)

GODNATT!

XoXo


Hello!

Hej bloggen!

Idag så har jag inte gjort något speciellt. Jag och min syster kollade på en serie som heter Åkalla och den var faktist bra. Efter det så somnade vi båda två. haha :) vi var helt slut för att man gick upp så tidigt idag. Men men det är ändå jullov och då får man sova hur mycket man vill utan att tänka på att behöva gå upp tidigt på morgonen. :D

Mamma väckte oss genom att öppna dörren och vips så kommer en underbar lukt av mat och vi gick ut med hundarna och sen åt vi mat. Mmm det var gott! :)

Nu sitter jag här och tänker på vad man ska hitta på resten av kvällen. Kanske blir det film och tv mys med massor av godis ? :) Vi får se hur det blir.

Hörs sen.

XoXo


En tidig morgondag!

Hej bloggen!

Idag vaknade jag jätte tidigt, men jag var trött men ändå pigg på något sätt.
Sedan gick jag upp och åt frukost som självklart bestod av te och rostade mackor. Mmm underbart :D

Nyss så var jag ute med lillhunden på en promenad i skogen. Jag kastade lite pinnar. Haha han tyckte det var en riktigt
bra start på dagen tror jag :). Ibland så kan det vara riktigt skönt att gå på en promenad på morgonen (speciellt om man är pigg.) :) Jag får se vad jag hittar på resten av dagen. Skriver senare!

XoXo

Sötnosen i somras :)


Te mys!

Hej bloggen!

Nu sitter jag här med min syster och dricker jordgubbste! Det är så gott, jag är en riktig te älskare. Haha :) Det är så mysigt att dricka en kopp varm te när det är så äckligt väder ute. MYS PYS!

Tidigare på kvällen så provade jag att locka håret på min syster med en plattång. Det var ganska knepigt från början men det blev ett bra resultat efter när man hade fattat hur man gjorde. Det rekommenderar jag att göra. Mycket snabbare och mycket finare :D. Tog även en bild så att ni kan se hur det ser ut men den kommer senare.

Xoxo


Ätit frukost!

Hejsan!

Jag har precis ätit frukost. Vaknade kvart i två. Så jäkla sköönt att sova ut. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med syrran. Vi tänker väl kolla på någon film eller nåt, bara mysa och ta det lugnt. :)
Men men nu ska jag börja städa mitt rum.

Hörs senare!!

XoXo



Just nu!

Hejsan!

Just nu kollar jag runt på olika hemsidor som har möbler, för att jag ska göra om mitt rum. Det är roligt att förnya rummet ibland. :D  Så jag måste hitta mycket nya möbler :)

Det enda jag har gjort nu på kvällen är att jag hängt upp nya tavlor till mitt rum. Det blev faktist ganska fint , hihi :) Men nu ska jag försöka surfa vidare och hitta mer fina möbler.

Hörs senare!

XoXo

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan allihopa!

Första gången jag använder bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men man får väl skriva det som kommer upp i hjärnan. hehe :p

Idag så har jag äntligen sovit ut. Det känns som att man inte har sovit ut nånting pga all stress innan julafton. Men nu är man iallafall lite utvilad. Det känns skööönt!

Nu sitter jag här och vilar min mätta mage efter all julmat. Skriver senare! :)

XoXo

RSS 2.0