God morgon!

Heejsan!

Idag så börjar jag klockan halv tio så jag passar på att skriva här nu. Har precis ätit frukost som bestod av en macka och ett glas juice. :) jätte gott. Nu så ska jag till skolan snart. :/ Fast det är en ganska kort dag, halv tio till två. Kanske t o m till tolv. Beror på om läraren som vi har sista lektionen, är sjuk. Så vi får se.

Senare idag så ska jag kanske åka och storhandla med pojkvännen och syrran. Så vi hörs sen!

XoXo


Trött tisdag!

Heej!

Idag har jag varit i skolan, har varit as trött hela dagen. Kom hem till Emeli, åt middag och sen somna jag på soffan. Haha och nu sitter jag fortfarande hos Emeli. Orkar inte skriva mer här. Hörs imorgon!

XoXo


Måndag!

Heej!

Idag så har jag vart i skolan, började klockan kvart över åtta. Fast som tur var att jag och Emeli sov hos hennes lägenhet för att då kunde vi ta bussen som gick tio i åtta ungefär. Så skönt att man kunde sova lite längre än vanligt :)
I skolan så hade jag samhälle, Sv, kommunikation, fritidskunskap och bild. Så det var väl en helt okej dag. Fast det jobbiga var att jag slutade klockan halv fem idag (egentligen 16.50) så det är en ganska lång dag på måndagar.

Nu så sitter jag här och tar det lugnt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan så ska jag åka hem till pojkvännen. Hörs imorgon!

XoXo


Söndag!

Hejsan!

Idag så vaknade jag och Emeli vid halv elva ungefär. Vi gick ut med hunden och sen åt vi frukost. Sedan så gjorde vi oss iordning och sedan åkte vi till Emeli och började packa alla grejer som hon skulle ha med sig till sin nya lägenhet. Så idag har vi bara packat upp allt och lagt allt på sina platser. Så nu börjar det bli lite klart iallafall i lägenheten. Va kuul :D

Nu så sitter jag här och skriver i min blogg medan Emeli fixar sina smycken på plats. Jag ska även träna på min redovisning som jag ska ha imorgon på svenskan. ussch va jobbigt.. vil inte :/ jag får bara hoppas att det blir en bra redovisning. Nu måste jag börja träna.

Hörs imorgon!

XoXo


God morgon!

Heejsan!

Nu så har jag precis gått upp ur sängen. Är lite seg från igår men annars mår jag bra. Ska snart ut med hunden också.  Ska även äta lite frukost. Jag är fan hungrig. Haha
Så vi hörs sen!

XoXo


Kom hem nyss!

Hejsan!

Jag kom hem nyss från krogen. Är väl lite trött men ändå pigg. Jag och Emeli åkte till stan och träffade några kompisar, satt på krogen en stund, sedan gick vi lite i stan och sedan åkte vi med tunnelbanan till farsta strand och därefter tog vi nattbussen. Nu så ska vi väl lägga oss i sängen och sova. Tog även lite bilder när vi kom hem. Hörs imorgon!

XoXo

Niikiita sötnosen! :)    Älsklingshunden! :D


Fest!

Heej!

Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Jag hade FSF och naturkunskap. Det var väl en helt okej dag. Jag började halv tio och slutade två. Så det var skönt att sluta tidigt en fredag.
Sen åkte jag och Emeli hem till mig och gick ut med hunden. Efter det så gick vi och handlade mat. Det blev en väldigt lättlagad mat, korv med bröd. Haha.

Nu på kvällen så ska jag och Emeli förkröka hemma hos mig, sedan så ska vi ut på krogen. Så vi hörs sen!

XoXo


Hos Emeli!

Heej!

Idag så har jag varit i skolan. Jag hade FSF och kommunikation. Så det var en kort dag idag. Jätte sköönt. Sen efter skolan åkte jag och Emeli till banken och hämtade ut mitt leg sedan så åkte vi hem till mig och gick ut med hunden :).
Efter det så åkte vi hem till Emeli och tittade på hennes nya lägenhet. Den var jättefin :D wooho va kul det måste vara att ha en egen lägenhet :).

Nu så sitter jag här med Emeli och vi ska väl ta det lugnt ett tag och sedan ska vi nog fixa lite i hennes lägenhet.

Hörs sen!

XoXo


Hello!

Heej!

Idag så har jag vart i skolan, hade Sv, idrott, FSF, data och engelska. Det var väl sådär men dagen gick ju ganska segt igen. As jobbigt när det går så segt. Det känns som att det aldrig tar slut liksom . Sedan efter skolan så åkte jag och Emeli till farsta och shoppade lite. Jag handlade några tröjor , knästrumpor, hårprodukter m.m. . Det var verkligen kul att shoppa. Älskar när man kan gå och handla och kolla runt i lite affärer. Sen så åt vi i Burger king , haha vi var så hungriga.

Sen åkte vi hem, vi tog bussen och på bussen började vi prata och lyssna på det här :


Jag : Hur gör vi med utomlandsresan?
Emeli : Jag vet inte, vi måste ju spara. Vi kan ju kanske åka till gotland eller öland istället?
Då kommer vi ju utomlands iallafall?!
Jag : Emeli... *tänk*
Emeli : Åh men jag menar vi är iallafall inte i Sverige.
Jag : Emeli ... (det blir tyst)
Emeli : oj, jag menar att vi inte är i Stockholm iallafall. ERU NÖJD NU?!

Hahahaha det där var så kul. Jag undrade faktist lite om hon drev men det verkade inte som det för att hon var så inne i det. Hahaha det gjorde bussresan lite roligare iallafall.

Vi hörs!

XoXo


Snö!

Heej!

Idag så har jag börjat klockan kvart över åtta. Hela dagen har bestått av fem lektioner och det var samhälle, sv, kommunikation , fritidskunskap och bild. Så njae man kan säga att dagen gick seeegt! Sen började det faktist snöa idag. Det blir liksom lite varmare på något sätt när det snöar än att det bara är minus grader. Så hellre snö nu än senare. Vill att det ska bli vår snart. Det skulle vara sköönt med lite sol. :) men nu så ska jag börja äta. Är skiit hungrig.

Hörs imorgon!

XoXo


Städ dag!

Heej!

Idag så har jag vaknat klockan tio. Pojkvännen väckte mig för att han skulle jobba. Fast det var bra att han väckte mig för att jag kan ändå inte sova för länge eftersom idag så ska man ju gå och lägga sig tidigt eftersom det är skola imorgon. När jag hade gått upp så åt jag frukost med hans familj. Det var mysigt med en härlig frukost på en söndag.

Sen åkte jag hem och började städa. Det gick väl ganska fort. Och nu så ska jag börja göra mig iordning för att jag ska åka till pojkvännen och äta middag hos honom.

Vi hörs!

XoXo


Tråkigt!

Hej!

Usch vilken tråkig dag. Orkar inte ens skriva här. Hörs imorgon!

XoXo


Fredag!

Heej!

Idag så har jag inte gjort något speciellt. Jag ska plugga idag iallafall. Sen vet jag inte vad jag ska göra . Kanske blir det någon film eller nåt? vem vet .. Bloggar senare!

Hörs sen!

XoXo


Hej!

Heej!

Idag så har jag vart i skolan, började klockan nio. Jag försov mig också, så jag hann inte ens äta frukost. Jag var så jävla hungrig innan lunch. Så jag fick skynda mig som fan med att sminka mig och gå ut med hunden. Det var så stressigt, men jag hann iallafall till bussen som tur var. Sen i skolan så var det inget speciellt, hade fyra lektioner som var ganska tråkiga. Och nu är jag hemma. :) Ska sitta här en stund och sedan ska jag ta ett bad och sedan plugga lite.

Hörs sen!

XoXo


Film+plugg

Heej!

Idag så har jag vart i skolan, började klockan tio. Jätte skönt att börja sent men så dum som man är ibland så somnade jag sent igår, så jag var as trött när jag vaknade. Fast trött har jag nog varit hela dagen idag. Jag hade två lektioner på hela dagen och på den första lektionen började vi med något grupparbete, skit tråkigt men sen på andra lektionen så kollade vi på film ?! :S fatta, jag hade kunnat ligga hemma och sova. ohh, ibland är vissa lektioner så onödiga. men men...

Nu så sitter jag här och tittar lite på film, pausar filmen, skriver lite punkter till min insändare så att det ska bli enklare att skriva den, trycker play, pausar igen m.m.. Jätte jobbigt. haha men måste börja med läxan nångång och jag vill ändå titta på film också.  Då får man göra på det knäppa sättet. :p Men nu måste jag fortsätta!

Hörs sen!

XoXo


Pluggfri dag!

Heej!

Idag så har jag varit i skolan och det var väl sådär. Fast dagen gick ganska segt och det var jobbigt. Annars var väl lektionerna som vanligt. Idag ska jag inte plugga, idag blir det en pluggfri dag. Jätte sköönt, äntligen. Det har man längtat till. Men imorgon så ska jag börja plugga igen. Jag måste börja med min insändare som ska vara klar tills på måndag. Skit jobbigt. Men man får ta en dag i taget.

Nu så ska jag sitta vid datan en stund och sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa nyaste cosmopolitan tidningen. Woho den tidningen är så bra :D.

Men vi hörs sen!

XoXo


Skolan har börjat!

Heej!

Igår så gjorde jag inget speciellt, det enda jag gjorde var att plugga. Det var därför jag inte bloggade igår. och efter det så somnade jag. Hahah men jag vart klar med hälften av läxorna iallafall.

Idag så började skolaaaan. Usch va trååkigt. Jag började klockan kvart över åtta. Fast jag var inte så trött som man trodde att man skulle vara och det första jag fick var läxoor. Jätte häärliigt.. eller inte. Och nu så måste jag börja plugga. 
För att nu vart det ännu mer läxor. Vilken härlig start på terminen.  Men nu är det bråttom, en läxa ska in imorgon.
 
Hörs sen!

XoXo


God dag!

Heej!

Idag så har jag vaknat ganska sent, kanske för en timme sen.. Det var verkligen skit skönt att sova ut. :) och sen gick jag ut med hunden och sen åt jag frukost. Magen var tom efter att ha sovit så länge . haha :p
Nu så sitter jag här och ska börja plugga... as tråkigt men jag måste..

Hörs sen!

XoXo


Ett varmt bad!

Heej!

Nu på kvällen så har jag bara tagit det lugnt. Kollade igenom mina läxor lite, skrev ner lite stödpunkter så att jag vet vad jag ska skriva ungefär. Så att jag äntligen kan göra klart dom imorgon eller på söndag. Men nu så ska jag iallafall ta ett varmt bad och bara koppla av. Så sköönt.. Sedan ska jag nog lägga mig i sängen eller åka till pojkvännen eller kanske kolla på en film med syrran?. Vi får se vad som händer.

Men nu så orkar jag inte skriva något mer för dagen. Hörs imorgon!

Godnatt!

XoXo


Storstädat!

Heejsan!

Idag så har jag praktiserat och det var även min sista dag där.. :/ jätte tråkigt.. men man får väl besöka förskolan när man har tid :).. När jag kom hem så började jag storstäda mitt rum. Har städat mitt rum från topp till tå. Usch man behöver göra det oftare faktist, så slipper man göra så mycket när man väl ska storstäda .
Men nu så sitter jag här och jag vart precis klar med städningen. *puh*. Undra hur länge jag har hållt på egentligen? iallafall minst 2 timmar. Skit jobbigt.. Nu så ska jag iallafall sitta här vid internet en stund och sedan ska jag plugga.

Hörs senare!

XoXo


Hello!

Heej!

Nu på kvällen så har jag tagit ett varmt bad och målat mina naglar. Det var sköönt att bara koppla av lite. Nu så ska jag gå ut med hunden och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog kolla igenom mina läxor en gång till så att jag kan skriva klart allt tills på måndag. Måste förbereda mig lite så att allt blir bra. Kan inte komma på måndag och säga att jag inte har gjort klart när vi haft hela jullovet på oss.. :/ suck.. ofta man gör läxor på lov när man kan sova.. :S haha.. Ge dom på skoldagarna istället.

Men men nu så måste jag gå ut med hunden. Hörs imorgon!

Godnatt!

XoXo


Kom precis hem!

Heej!

Jag kom precis hem från praktiken. As tråkigt att det är sista dagen imorgon. Det är så kul där. Jaja man får väl hoppas att det blir lika "kul" i skolan. Blää på alla kommande läxor.. hahaha:D Jag var nyss ute med hunden också. Så jäkla kallt ute. Det är nästan jobbigt att gå ut. haha . Men men vad gör man åt vintern liksom ? ;D

Nu sitter jag här och ska snart ta nånting att äta. Jag är as hungrig. Blir även störd av syrran hela tiden som visar en massa gardiner åt mig. Jaja skriver senare. Måste ta en titt på alla dom där gardinerna.

Hörs sen!

XoXo


Trött!

Heej!

Just nu sitter jag här vid datan och bara ta det lugnt. Ska gå ut med hunden snart på en promenad innan jag ska sova. E helt slut efter dagen. Jag kommer verkligen sova gott i natt. När man har varit ledig en tid och kommer tillbaka till allt igen, då är man verkligen helt slut efter första dagen. Helt sjukt. Men snart är det ändå helg och då kan man vila ut igen, men jag kan inte sova för mycket, har skit mycket läxor att göra. *suck* .

Hörs imorgon!

God natt!

XoXo


Helloo!

Heej!

Igår så gick jag och min syster och handlade godis på statoil. Vi var så sugna på kexchoklad och på Malaco yummie. Yummien är så god, det är nästan så att man blir beroende av dom. *MUMS* men men efter det så kollade vi på en film som heter Material girls och den var faktist bra. :) Och sedan så gick vi och la oss vid ungefär halv ett tiden.

Idag så började praktiken igen och på måndag börjar skolan igen. Usch får panik av att en ny termin har börjat igen. Nu blir det så mycket plugg igen. JOBBIGT!  Men man får väl göra läxorna på en gång när man får dom annars blir högen bara STÖRRE och STÖRRE och det orkar man inte. Idag har jag även varit hos tandläkaren och det var jag jätte nervös för eftersom jag har tandläkarskräck. Men det gick bra sen iallafall. Och nu sitter jag här och väntar på maten och jag ser även katten ligga och snarka i sängen. Blir själv trött av att se henne. Haha



Hörs sen!!

XoXo

Haha älsklingskatten sover! :) Så sööt!

Mmm Gott!


Hej!

Heej!

Idag så gick jag upp klockan halv tio ungefär, sedan åkte jag hem från pojkvännen. Jag var verkligen skit trött men var tvungen att gå upp ändå för att kunna somna ikväll för att imorgon börjar allt igen. *suck* men när jag kom hem så gick jag en promenad med hunden och efter det gick jag och la mig i sängen. Skit dumt av mig egentligen men var verkligen skit trött. Aja nu så ska jag titta på lite kläder i H&M katalogen och hoppas på att hitta nångonting fint. 

Vi hörs!

XoXo 


Hej!

Heej!

Idag så har jag bara tagit det lugnt. Gick upp lite tidigare så att jag kan gå och lägga mig tidigt idag. Jag var skit trött på morgonen, jag fick verkligen kämpa mig upp. Helt sjukt.. Men men snart börjar skolan igen och då är det bara att vänja sig liksom. Sen åt jag och syrran frukost och då kom mamma äntligen hem (hon har varit borta en vecka) och håller oss sällskap med lite frukost. Det var trevligt :)

Nu så ska jag hänga upp nya gardiner till mitt rum. Jag älskar verkligen att göra om rummet ibland. Det är sköönt med lite omväxling. :D Jag längtar tills jag ska göra om MITT rum helt och hållet. Det kommer bli kul.

Aja hörs sen!

XoXo


Hejsan!

Heej!

Idag så gick jag upp lite tidigare för att jag måste börja vända på dygnet litegrann innan skolan börjar. Skit jobbigt men jag måste. Jag kommer aldrig orka gå upp på morgonen annars när skolan har börjat. Fast det som är jobbigt när man har lov är att man alltid lyckas vända på dygnet och sen är det skit jobbigt att vända tillbaka det. Men det är så sköönt att sova ut. :) Men men sånt får man ta när man har lov :p
Sen har jag också försökt städa lite men det gick ingen bra, får väl städa imorgon eller nåt. Försökte också leta lite jobb men hittade inga bra sidor. Alla jobb kräver en massa erfarenhet. Lycka till och hitta ett jobb då! :S Aja vet ni någon bra sida där det finns lediga jobb utan en massa krav på erfarenheter? :)

Nu så ska jag och syrran laga lite middag och sedan ska vi gå på en lång promenad med hundarna i det här kalla vädret. *brrr* men det blir nog skönt. Det är bara att klä på sig varmt. :p

Hörs!!

XoXo


God Kväll!

Heej!

Idag så har jag städat och laddat ner lite filmer. Jag har även sovit lite middag :) . Det var så skönt att sova ända tills hunden väckte mig men men sånt får man ta. :) Nu så ska jag ta ett sköönt bad med en massa bad salt och efter det så blir det nog lite kvällsmat, b.l.a te och smörgås.

Här är även lite bilder från nyår :)


Lockade syrrans hår med plattång :) 

Jag och syrran är fixade och klara för kvällen ;D

MUMS! Planksteken som jag och syrran lagade! :D

Alla taggade och klara för paaaartyyyyy!

Pose girls, POSE! haha

Skål för nyåret!


RSS 2.0