Fredag

Idag så har jag bara jobbat, började tio och slutade klockan två. Efter jobbet så kom syrran och mötte mig och vi åkte till farsta för att växla lite pengar, handla lite hundmat och sedan åkte vi hem. Vi lagade lite mat och sen började vi packa litegrann. Men jag är långt ifrån klar. När jag hade packat lite så var jag tvungen att ta en liten vilopaus. Var så himla trött efter jobbet. Sov i kanske två timmar och sen gick jag upp och sen efter det så har jag bara tagit det lugnt. Jag är långt ifrån klar med packningen. Ska kanske packa lite ikväll och sen packa klart allt imorgon eller så packar jag klart att imorgon. Får se vad jag orkar.

Nu så ska jag bara sitta vid datan och kolla lite på tv. Sen ska jag gå ut med lillhunden på en promenad.

Hörs imorgon!

XoXo


Lördag

Woho, nu är det exakt en vecka kvar till egypten. Haha ! Vad jag längtar! Men det har gått så fort så det inte är sant. Aja, snart är man där iaf.

Den här veckan så har jag bara jobbat. Ska jobba veckan som kommer också. Men det är sköna dagar. Inga sena dagar iaf. Så det är bra eftersom jag har en massa att göra innan man åker till egypten. Måste även packa på fredag och shoppa lite på onsdag.. Sen ska även syrran och hennes polare tvätta på torsdag natt men jag behöver inte hjälpa till eftersom jag ska upp och jobba. Hihi..

Hörs sen! Ska fixa mig lite.

XoXo


Tisdag idag

Jag är så himla trött idag.. Har sovit ungefär 6 timmar på två dygn. Det är helt otroligt. Har inte kunnat somna tidigt på kvällarna och sen så har jag gått upp ganska tidigt eftersom jag jobbar.. Men fan, får bara ta en liten powernap när jag kommer hem efter jobbet varje dag. Haha.

Dom här dagarna så har jag bara jobbat och bara tagit det lugnt. Har inte orkat göra så mycket.. Och jag börjar typ få magont efter all längtan till egypten. Orkar inte vänta längre. Vi kommer att få det så himla kul där och jag vill bara att dom här två veckorna ska gå fort så att vi kommer till egypten snart. Ska bara njuta så mycket när jag väl är där.. Tills dess får man bara längta och drömma..

Nepp, nu är det dags för en liten powernap!

XoXo


Torsdag

Idag är det torsdag.. Snart har jag haft semester i två veckor och gud så skönt det har varit. På måndag så börjar jag jobba igen och då ska jag jobba i två veckor och sen blir det egypten.. Woho, gud vad jag längtar. Det har gått så fort sedan man bokade resan. Fattar inte hur det kan ha gått så fort. Men men, hoppas att dom här två veckorna går fort så att man kommer iväg nångång.

Dom här veckorna som jag har varit ledig så har jag inte gjort så mycket, har sovit ut, solat lite, bara tagit det lugnt helt enkelt. Man orkar inte göra så mycket när man kan passa på att sova ut. Idag så ska jag vänta på att min syrra kommer hem så att jag kan laga lite middag. Min mamma kommer även och hälsar på idag med sin pojkvän så det ska bli kul. Dom ska även lämna en resväska till syrran som hon ska låna till egypten. Hihi, det är nu man inser att det snart är dags att åka när resväskorna ska stå framme.

Nepp, nu så ska jag ringa mamma och fråga när hon ska komma. Ha det så bra!

XoXo


Torsdag

Weii, snart är det tre veckor kvar till egypten. Fy vad jag längtar. Jag och syrran beställe saker från taxfree för några dagar sen, och det är då man får den här tidningen hem som man börjar längta och inse att det snart är dags att åka. Hihi, vi kommer få det så kul! Längtar som fan till värmen.

Idag så har jag inte gjort så mycket, gick upp, ut med hunden och åt frukost. Sen har jag bara legat och degat i soffan framför tv:n.. Och nu sitter jag här med datan och skriver i min blogg. Det är ju så jäkla trist väder ute så det inte är sant. Man blir ju alldeles less på det här. Man kan aldrig räkna med nåt fint väder. Man får helt enkelt bli överraskad varje morgon man vaknar... blää.. Vill bara ha sol och värme. Det är det bästa.

Nu så ska jag vänta på att min syrra kommer hem från jobbet, sen så ska vi väl gå och handla lite om vi orkar, annars börjar vi väl laga mat senare. Får se hur vi gör.

Nepp, nu så ska jag faktist ringa min mamma och se vad hon gör för roligt.!

XoXo


Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Åkersberga. Jag och syrran åkte dit i fredags för att hälsa på mamma och hennes pojkvän. Vi tog med oss lillhunden dit och han tyckte det var så kul att komma bort. Lillhunden funkade även jättebra med mammas pojkväns hund. Så det var kul. Det vi gjorde där var att bara umgås med varandra.Vi saknar ju vår lilla mamma. På fredagen så tog vi det lite lugnt, åt jättegod mat och så gick vi och badade på kvällen. Haha årets första dopp faktist. Det var lite kallt från början men sen så var det jätte skönt. Det var 24 grader i vattnet tror jag.

På lördagen så kom det lite folk hem dit för att fira min mammas pojkvän för att han fyller år på tisdag. Vi drack lite, åt en god smörgåstårta och sen när alla gäster hade åkt hem så gick jag,syrran,mamma och hennes pojkvän ner till stranden och njöt av utsikten och sällskapet. Det var riktigt roligt. Sen på vägen så garvade vi allihopa åt ingenting, så det vart ännu roligare. Haha.. Hade även med mig kameran och tog lite bilder men sån otur som man kan ha ibland så funkar min dataskärm inte just nu så jag kan inte lägga in några bilder just nu. Men dom får jag lägga upp lite senare. Men annars har det varit jättekul och jätteskönt att komma bort. Vill dit snart igen. Och nu så är jag hemma igen. Är även ledig i två veckor nu hoppas jag så det ska också bli skönt. Om det är fint väder imorgon så ska jag sola, om det är dåligt väder imorgon så ska jag sova ut. Åhh så skönt. Men men, godnatt på er allihopa!

XoXo


RSS 2.0