Slutade tidigt

Ohh idag fick jag sluta skolan tidigt, så jävla skönt. Nu kan man plugga lite hemma också så att man blir klar med de flesta läxorna hoppas jag. Ska nog ta nånting att äta också så att man kan koncentrera sig. Jag började tjugo över åtta och slutade vid elva. Så det var en ganska kort dag. Nu sitter jag hemma, vart ute med hunden och ska börja plugga lite.

Nepp, Nu måste jag börja plugga annars börjar man aldrig!


Ledig imorgon

Woho! Imorgon är man ledig! Gud så skönt men skulle behöva plugga lite iaf och fixa lite hemma, som att måla.. Får kompromissa lite så att jag hinner göra två saker. Har inte orkat skriva här så mycket när skolan har börjat men får väl ta och skärpa till mig lite. Haha . Men får ta och skriva lite mer här.

Nu är det sista året kvar, så jävla skönt det är.. Men undra hur det blir sen efter skolan? Vad ska man göra? Plugga vidare eller ska man jobba ett tag? Svårt att veta nu, det kanske man får bestämma lite senare. Man fick ju inte heller världens bästa schema om man säger så, det är så mycket i varenda ämne känns det som, det är ju aldrig lugn och ro utan det är fullfart hela tiden. Det känns som att det kommer bli ganska jobbigt efter ett tag.. Men man får kämpa lite. Fast det blir nog bra.

Aja, idag så har jag iaf varit i skolan, slutade typ tolv för att en lärare var typ sjuk så man fick gå hem tidigare idag. As skönt. Sen har jag bara tagit det lugnt, målat lite och städat och vart ute. Nu så sitter jag och väntar på att syrran och mamma ska komma hem. Har fan tråkigt här hemma själv. Nepp, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv.

XoXo


Lördag

Idag så har jag äntligen sovit ut.. Det var väldigt skönt. Det behövdes. Dom här två veckorna som har gått har gått så fort. Fattar inte hur fort det gick. Igår så kollade jag och syrran på film och sen somnade jag. Somnade ganska tidigt igår, jag var helt slut. Idag så får man se vad man hittar på. Nåt roligt måste man ju göra iallafall. Ska iaf gå ner och handla snart med syrran. Måste nog väcka henne nu, hon var tvungen att ta en liten power nap. Haha aja, hörs senare. Ska hoppa på henne nu. Haha

Ha en bra dag!

XoXo


Skolan har börjat igen.

Nu har skolan börjat igen.. Nu är man redan inne på andra veckan och det känns som att man har gått i skolan i mer än en månad.. Haha helt sjukt.. Men det är skönt att det är sista året iaf. Mitt schema som jag fick är man inte så jätte nöjd med faktist för att det är tre sena dagar och en tidig dag och en halv sen dag. Men vad ska man göra egentligen.. Man får väl bara stå ut det sista året.

Aja, nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig..

Godnatt allihop!

XoXo


RSS 2.0